Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Δημήτρης Κοντός: Βγαίνουν τα εντάλματα για να πληρωθούν όλοι οι πάροχοι για τον Φεβρουάριο!

"Όχι μόνον θα εξοφληθούν οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας για τον Φεβρουάριο του 2015 με τα εντάλματα τα οποία εκδίδονται αυτήν την στιγμή, αλλά θα πληρώσουμε όλους τους παρόχους, γιατρούς, διαγνωστικά κέντρα, εταιρείες κ.λπ., επίσης για τον Φεβρουάριο του 2015, και μάλιστα εντός του Μαϊου!"


Αυτό δηλώνει με έκδηλη κατηγορηματικότητα την Πέμπτη 21 Μαϊου στο ygeia360.gr ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Δημήτρης Κοντός, ο οποίος συμπληρώνει χαρακτηριστικά: 

"Με τις πληρωμές του Μαϊου δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα!". 

Bασίλης Βενιζέλος
www.ygeia360.gr

13 σχόλια:

  1. Ετσι μόλις αισθάνεστε ότι τα ζωα θα βελάξουν δώστε λίγο γκαζον !! μην ανησυχειτε ζωα θα παραμείνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις πληρωμές του Μαϊου δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.
    ΕΝΝΟΕΙ ΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΑΙΟ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα ειναι κτο 10% μεσα η παει μαζι μετα ληξιπροθεσμα??////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πει κάποιος στον κ Κόντο πως τις ιατρικες επισκέψεις Φεβρουαρίου ούτε καν τις έχει οριστικοποιήσει... Επομένως ΔΕΝ θα πληρωθούν όλοι οι Πάροχοι για το Φεβρουάριο.. Είναι ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ αυτό που λέι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας πούμε και κανένα ευχαριστώ στην κυβέρνηση, που πληρώνει από το υστέρημά της τους γιατρούς. Μέχρι τώρα όλοι μας τα παρουσίαζαν μαύρα. Και όμως μεριμνά για τους γιατρούς σε πείσμα ορισμένων, που θα ήθελαν να μην πληρώνει για να δημιουργείται αρνητικό κλίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας ρε Συριζάκο !

      Διαγραφή
    2. πλάκα μας κανείς!!!

      Διαγραφή
    3. Εσυ καραγκιόζη,ασχετε ,κορόιδο ,έλα να τα πούμε τον Δεκέμβριο του 2015 όταν θα έχεις πληρωθεί 3-4 μήνες μόνο,ποσά ευχαριστώ θα λες στο Κοντό....Γελοίε.....

      Διαγραφή
    4. Σε ευχαριστω κυβέρνηση που μου δίνεις λίγα από τα λεφτά που ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ σε ευχαριστώ που κάνεις ότι θέλουν οι αλυσίδες, που κάνεις κοινωνική πολιτική με την δική μου εργασία και τα δικά μου λεφτά,πολύ δε περισσότερο σε ευχαριστώ που με αποκαλείς γιατρό φασόν !!!

      Διαγραφή
  6. ΕΣΥ ΤΟ 90% ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ-ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΟΠΥΥ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω ξαναγραψει στο παρελθόν και το ξαναγράφω:
    Μερικοί ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που γράφουν εδώ μέσα να κόψουν τους μπάφους και τα σχετικά. Καίνε τον εγκέφαλο τα ρημάδια! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή