Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Έτσι χρεοκοπεί ο “Μικροβιολόγος της γειτονιάς”

5 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ, ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.να τους χαιρόμαστε όλους με τις διαπιστώσεις τους,αλλά δεν μας φτάνουν, χρειαζόμαστε και πράξεις. να χαιρόμαστε και τους συνδικαλοπατεράδες μας. Θωμόπουλος Ιωάννης/βιοπαθολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο ! Τελικά δεν ξέρω αν ποτέ το καταλάβουμε αλλά μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας για τα φράγκα και μόνο.Αντισυναδελφικότητα και ασυνεννοησία...και ανοησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος αυτός πόσα λεφτά παίρνει επίσκεψη, να μας στείλει τον τιμοκατάλογό του, να ξέρουμε γιατί και εμείς"στέλνουμε" πολλές φορές, αν δούμε κάτι παθολογικό στις εξετάσεις. Αν είναι ο φτηνότερος να τον προτιμήσουμε(με το αζημίωτο βέβαια...)
    Φυσικά αστειεύομαι, δυστυχώς αυτά υπάρχουν, ξεφτίλα μεν αλλά πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν Ο συγκεκριμένος είναι πολύ οργανωμένος πάντως, στελνει και επιστολές, ωραίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ (ΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ) ΠΡΟ ΤΟΥ 2008 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ -ΠΑΝΤΟΥ ΣΙΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή