Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Στρατηγικής σημασίας συμφωνία στον τομέα του ιατρικού τουρισμού



Γράφει: Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - VIRUS.COM.GR

Ένα σημαντικό βήμα για την εδραίωση της Ελλάδας ως προορισμού παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του IMTJ (International Medical Tourism Journal) Medical Travel Summit 2015, που διοργανώθηκε στο Λονδίνο, 15-16 Απριλίου 2015.


Το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού (ΕΛΙΤΟΥΡ), εκπροσωπούμενο από τον Αντιπρόεδρο της Goldair & μέλος του ΔΣ του ΕΛΙΤΟΥΡ Τάκη Μελέτη, σύναψε συμφωνία με τον Όμιλο Intuition Communication, με κεντρικό στόχο τη δημιουργία διεθνών συνεργιών με σημαντικούς stakeholders της παγκόσμιας βιομηχανίας ιατρικού τουρισμού και την παροχή τεχνογνωσίας.

Ο Όμιλος Intuition Communication είναι ο σημαντικότερος ψηφιακός πάροχος ενημέρωσης στο χώρο της υγείας στη Βρετανική αγορά και ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς παράγοντες στον τομέα του ιατρικού τουρισμού διεθνώς, ο οποίος διαχειρίζεται – μεταξύ άλλων – το Treatment Abroad και τοInternational Medical Travel Journal.

Το ΕΛΙΤΟΥΡ αποτελεί Μη Κυβερνητική Οργάνωση με βασικό σκοπό την προώθηση του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα και τη συνεργασία με αντίστοιχους φορείς του εξωτερικού. Ιδρύθηκε από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους υγείας της χώρας, δημιουργώντας ένα cluster από αξιόπιστες και υπερσύγχρονες μονάδες υγείας και εταιρείες διαφόρων κλάδων όπως αεροπορικές, ασφαλιστικές, τουριστικά γραφεία, facilitators, ξενοδοχεία, διαφημιστικές, συμβούλους επιχειρήσεων και εταιρείες πιστοποιήσεων οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα του ιατρικού τουρισμού σε όλη την Ελλάδα. Το ΕΛΙΤΟΥΡ αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Global Healthcare Travel Council.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου