Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Οι Γιατροί τ. ΙΚΑ ΕΟΠΥΥ ΠΕΔΥ : «από την Σκύλλα στην Χάρυβδη»

Η προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. πολλαπλώς εξαπάτησε τους γιατρούς του τ. ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ. Αρχικά δια του υπουργού της κ. Αδ-όνειδος, ο οποίος διακήρυττε ότι κανείς δεν θα φύγει από το ΙΚΑ και δεν θα γίνουν οι ριζικές αλλαγές που τελικά έγιναν.

Savvas ParaskevopoulosΜετά τη ψήφιση του νόμου για το ΠΕΔΥ δεύτερη εξαπάτηση, στους γιατρούς που αποχώρησαν δόθηκαν υποσχέσεις για ένα ευνοϊκότερο καθεστώς συμβάσεων που ουδέποτε υλοποιήθηκαν αλλά καθυστέρησε ακόμα και η ίδια η σύναψη της σύμβασης.

Οι γιατροί, που αναγκάστηκαν να κλείσουν τα ιατρεία τους επιλέγοντας την ΠΑΑ εξαπατήθηκαν για ακόμα μία φορά, γιατί η κυβέρνηση έπρεπε να έχει ολοκληρώσει τις διαδικασίες πλήρους μισθολογικής και βαθμολογικής ένταξης στο ΕΣΥ έως τον 11/2014. Αυτό όχι μόνο δεν πραγματοποιήθηκε, αλλά αντιμετωπίζουμε ακόμα και σήμερα προβλήματα όπως η μη δημοσίευση όλων των ΦΕΚ κατάταξης, αλλά και η δυσκολία αναγνώρισης της συνολικής προϋπηρεσίας λόγω του ν3232/2004.

Το ΠΑΣΟΚ που συμμετείχε στην προηγούμενη κυβέρνηση απλώς υποστήριζε μια υποκριτική στάση για την ΠΑΑ, την οποία δεν αξίζει καν να σχολιάσουμε.

Εξάλλου ο λαός με το ποσοστό που τους έδωσε απάντησε από μόνος του.

Μετά την αλλαγή της κυβέρνησης θα περιμέναμε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να υλοποιήσει τις υποσχέσεις που είχε δώσει για άρση των αδικιών προς τους γιατρούς του τ. ΙΚΑ ΕΟΠΥΥ με τη δημιουργία προσωποπαγών θέσεων ή μεγάλου μεταβατικού σταδίου ώστε οι παλαιότεροι γιατροί να αποχωρήσουν με το προηγούμενο καθεστώς εργασίας. Οι υποσχέσεις αυτές συνετέλεσαν ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει και τις εκλογές στο πρωτοβάθμιο όργανο του ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ (ΠΕΔΥ) Αττικής.

Εκείνο όμως που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή είναι η ασυνέπεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να αναγνωρίσει ρητώς τις προεκλογικές της εξαγγελίες, και να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση τους για να αποφύγουμε την κατάρρευση του ΠΕΔΥ, στο οποίο γύρισαν την πλάτη και οι επικουρικοί γιατροί αποδεχόμενοι μόνο τις 170 θέσεις από τις 900 που προκηρύχθηκαν. Σημαντικό επίσης είναι ότι δεν θα προκύψει οικονομικό κόστος από την επανένταξη των γιατρών καθ’ ότι όλοι σχεδόν είναι συμβεβλημένοι και με τα ίδια χρήματα της σύμβασης θα εργάζονται οι γιατροί για ολόκληρο το μήνα στις μονάδες και όχι μόνο για τα 200 περιστατικά της σύμβασης που συνήθως τελειώνουν και το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

Σε έναν μήνα περίπου θα δημοσιευθεί νομοσχέδιο από το Υπουργείο Υγείας, στο οποίο παρ’ όλες τις υποσχέσεις του υπουργού δεν μετέχουν τα επίσημα όργανα μας από την άλλη στον νομοσχέδιο τους υπουργείου Εσωτερικών και Διοικ. Ανασυγκρότησης για την άρση των αδικιών και την επαναπρόσληψη των απολυμένων απουσιάζουμε επιδεικτικά.

Φαίνεται ότι μάλλον οι γιατροί του π. ΙΚΑ ΕΟΠΥΥ ήμασταν οι υπεύθυνοι για όλα τα κακά αυτού του τόπου.

Θεωρώ λοιπόν εύλογο το ερώτημα μου αν από τη Σκύλλα έχουμε μεταπέσει στην Χάρυβδη.

Δρ.Σάββας Παρασκευόπουλος
Χειρουργός Ουρολόγος
Πρόεδρος ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ ΠΕΔΥ Θεσ/νίκης-Β.Ελλάδος

24 σχόλια:

  1. Σαφως κ. Παρασκευοπουλε δεν ησαστε υπευθυνοι για ολα τα κακα του τοπου αλλα σιγουρα ησαστε υπευθυνοι για ολα τα κακα του πολυπαθου πρωην ΙΚΑ. Ας μην ωυρισουμε λοιπον παλι στις παλιες κακες εποχες. Τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται πως όλες οι κυβερνήσεις εχθρεύονται τους γιατρούς του ΙΚΑ... "Σκύλα" η προηγούμενη Κυβέρνηση που " δεν παραχώρησε ένα ευνοϊκότερο καθεστώς συμβάσεων" σε σύγκριση με τους άλλους γιατρούς-συναδέλφους.. Χάρυβδη η σημερινή κυβέρνηση που δεν θεσμοθέτησε πάλι "το προηγούμενο καθεστώς εργασίας" δηλαδή την διπλοθεσία με μισθό από το Δημόσιο και απολαβές από το ιδιωτικό ιατρείο...Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΜΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΔΕΡΝΑΤΕ.
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΟΠΥΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ Η ΖΕΥΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ Η'
    Η ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ Η' ΙΔΙΩΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι πολύ λυπηρό όταν διαβάζεις τόσες λίγες γραμμές με τόσο πολύ φθόνο και μίσος για συναδέλφους Ιατρούς που εργαζόταν στο ΙΚΑ. Τοσο μίσος σημαίνει χαμηλό επίπεδο, εργασιακή αποτυχία στο Ιατρείο μας ή προσωπική και επαγγελματική ανικανότητα εξελίξεως στο δημόσιο σύστημα υγείας.
    Αγαπητοί συνάδελφοι, ανοίξτε το μυαλό σας και κυτάξτε μακρύτερα, διότι αλλοιώς θα κατρακυλήσετε ακόμη χαμηλότερα.
    Ηθικά, κοινωνικά και κυρίως επαγγελματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Κ ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΦΘΟΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ. ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι ιδιωτης, δεν εχω συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, οι αποδοχες μου ισως (διοτι δεν γνωριζω τις δικες σας) δεν τις φανταζεστε, καθημερινα εργαζομαι στο ιατρειο μου 6-7 ωρες χωρις διακοπη, δεν ειμαι στρατιωτικος, δεν ειμαι πανεπιστημιακος αλλα η αποψη μου συμφωνει με του περισσοτερους συναδελφους εδω μεσα. Το αποστημα του ΙΚΑ δεν πρεπει να ξαναδημιουργηθει. Να προσληφθουν συναδελφοι ή να επαναπροσληφθουν οι παλαιοι, αλλα προς Θεου σε καμια περιπτωση διπλοθεσιτες, τριπλοθεσοτες κλπ. Οποιος θελει να επιστρεψει αλλα οπως οι ΕΣΥτες. Αποκλειστικης και μονο. Πρεπει τα βιλαετια να εκλειψουν απο τον πολυπαθο τουτο τοπο.

      Διαγραφή
  6. Δώστε χαιρετίσματα στους ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ.. Εδώ η χώρα χάνεται, οι γιατροί δεν έχουν πληρωθεί από πέρσυ και οι ΙΚΑτζηδες ζητάνε τα περασμένα μεγαλεία τους, την ασυδοσία που επικρατούσε και τις αρπαχτές που σταμάτησαν, αποσιωπόντας το γεγονός πως το σύστημα που θέλουν να επαναφέρουν οδήγησε στη χρεωκοπία της χώρας.. Εύγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Η άρση της αδικίας" όμως είναι προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ. Άν δεν εφαρμόσει αυτά που έλεγε προεκλογικά θα είναι ανακόλουθος! Μας έταξε επαναπρόσληψη και τον ψηφίσαμε! Αλλιώς να βγει και να παραδεχτεί ότι είναι μασκαράς να το ξέρουμε και να μην τον ξαναψηφίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΑΥΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΗΣΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ.ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΙΑ.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΡΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΜΑΞΑΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕς ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΑΤ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.ΝΑ ΔΩ ΕΣΑΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ Π.Φ.Υ ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ,ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ανώνυμα σχόλια μου θυμίζουν τους κουκουλοφόρους δοσίλογους της κατοχής που βλέπουμε στις ταινίες. Οι ανώνυμοι 1,2 και 3 παραβιάζουν ανοικτές θύρες, έχω πολλές φορές καταδικάσει δημόσια συμπεριφορές συναδέλφων μου. Οι συμπεριφορές όμως ενός τμήματος γιατρών του πρώην ΙΚΑ ΕΟΠΥΥ δεν σημαίνει ότι συλλήβδην όλοι οι γιατροί είναι όπως τους περιγράφουν οι ανώνυμοι σχολιαστές. το να γενικεύουμε αποτελεί κατ'εμέ κρυπτοφασίζουσα νοοτροπία. Αν οι ανώνυμοι 1,2 και 3 επιθυμούν έναν εις βάθος ουσιαστικό διάλογο, ας αποκαλυφθούν διότι σε αντίθετη περίπτωση δικαίως θα θεωρηθούν θρασύδειλοι συκοφάντες και εν προκειμένω εγώ είμαι ουρολόγος και όχι ψυχίατρος για να αναλύσω κομπλεξικές συμπεριφορές ανωνύμων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε καταδικάσει δημόσια συμπεριφορές συναδέλφων σας του πρώην ΙΚΑ με ονόματα ή γενικά και αόριστα απλά και μόνο τις συμπεριφορές? Η γνωστή καραμέλα των συνδικαλιστών πως καταδικάζουμε κλπ κλπ είναι απλά πυροτεχνήματα για το θεαθήναι. Αφήστε λοιπόν τα λόγια και τις επικρίσεις και προχωρήστε σε πράξεις. Πόσους συναδέλφους εσείς προσωπικά στείλατε σε πειθαρχικά? Πόσους στη δικαιοσύνη? Περιμένω να μου απαντήσετε με νούμερο και όχι με ονόματα! Αν και κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι συνδικαλιστές να αρχίσετε να μιλάτε μόνο με ονόματα. Και φυσικά δεν θέλω την απάντηση πως για κανέναν συνάδελφο του ΙΚΑ δεν έχει στοιχειοθετηθεί παραβατική πράξη και γι αυτό δεν προχωράμε στα πειθαρχικά. Πρέπει όχι μόνο να καταδικάζονται οι παραβατικές πράξεις αλλά και οι κακεντρεχείς συμπεριφορές προς τους πολίτες αλλά και προς τους συναδέλφους. Και σε ό,τι αφορά συμπεριφορές ιατρών του ΙΚΑ αυτές είναι γνωστές σε όλη την κοινωνία. Και ας μην στρουθοκαμηλίζετε λοιπόν. Και όσο για το θέμα του ψυχιάτρου που μπορεί να χρειάζονται κάποιοι συνάδελφοι εγώ θα μπορούσα να πω πως ειλικρινά δεν είμαι ούτε οφθαλμίατρος για να βελτιώσω την ¨θαμπή¨ όραση κάποιων εκ των συνδικαλιστών μας αλλά ούτε και ΩΡΛ για να βελτιώσω την ακοή τους στις φωνές που ακούγονται από τον ιατρικό κόσμο και την κοινωνία. Φυσικά μπορείτε να μην απαντήσετε λέγοντας απλά, όπως άλλωστε προείπατε, ¨δεν κάνουμε διάλογο με ανώνυμους¨ (τι απλή και κοινή απάντηση άλλωστε) αλλά θα πρέπει να ακούτε και τον απλό ανώνυμο πολίτη. Θα κλείσω ρωτώντας, γιατί η κ. Μαστοράκου απαντά σε ανώνυμους και επώνυμους εδώ? Είναι λάθος εκείνη ή απλά ως εκπρόσωπός μας πιο κοντά μας? Καλή σας μέρα κ. Παρασκευόπουλε.

      Διαγραφή
    2. Μπραβο κ Παρασκευοπουλε κ συμφωνω απολυτα για την ανωνυμια

      Διαγραφή
    3. Νομιζω πως ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης ο καθενας απ τη θεση του για τη καταντια μας τη γενικοτερη και εξακολουθουμε να το χειροτερευουμε αν μας αρκει να να εκτονωνομαστε ανωνυμα!!!κανουμε εντελως το αντιθετο απ αυτο που θελουμε και θεωρουμε δικαιο εκτος κι αν εξακολουθει ο καθενας να κοιταει τον ευατουλη του νομιζοντας οτι δε θα γινει καποτε και ΑΣΘΕΝΗΣ

      Διαγραφή
  10. Στη ζωη η ατομικη πορεια και ευθυνη του κάθε ανθρωπου δεν σχετιζεται με το αν εργαζεται ιδιωτικα η σε δημοσια θεση αλλα με τη παιδεια του και την κοινωνικη του προσφορα, δυστυχως για τους Ελληνες εχουν και ειχαν επιλεξει τους πολιτικους που τους αξιζουν και γιαυτο εχει κατακερματισθεί ο ιατρικος κοσμος σε χιλια δυο κουτακια σαν μικρα παιδακια που μαλλωνουν μεταξυ τους αρα δικιο εχει και ο γιατρος μας σε οσα καταμαρτυρεί και δυστυχως και γιαυτον δεν αποτελει παρα ενας ακομη αριθμος στα μπλοκακια των μαυρογιαλουρων της πολιτικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως αριστεροφασιστες δεν είναι συνάδελφε.το να υποστηρίζεις τα κακώς κείμενα προνόμια μιας μεριδας ιατρών, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν παιδιά του συστήματος που μας έφερε στην καταστροφή και το οποίο σύστημα έγλειφε ο σύριζα για να βγεί, σε κάνει να χάνεις. Ότι δικαιο έχεις Κάτω ο λαικισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δε νομίζω πως υπάρχει καμμία οργή και κανένα μίσος για τους γιατρούς του ΙΚΑ... Απλώς είναι υπερβολικά ενοχλητικό να παρουσιάζονται ως "κυνηγημένοι και αδικημένοι" οι ΙΚΑτζήδες που ουδέποτε τήρησαν ούτε χιλιοστό κάποια αξιοκρατική διαδικασία.. Και με τις ανακοινώσεις του σωματείου τους να προκαλούν και πάλι και συναδέλφους τους αλλά και την κοινωνία, ζητώντας αποκατάσταση των παλαιών προνομίων τους...Και μάλιστα να διατείνονται πως κατέυθυναν την ψήφο τους σε συγκεκριμένο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) επειδή τους είχε υποσχεθεί πως θα ξαναγίνουν "οι πρώτοι στο χωριό" εις βάρος των υπολοίπων συναδέλφων τους... Αν αυτό δεν αποτελεί αήθη συμπεριφορά τότε έχουμε χάσει και την συνείδησή μας και την ηθική μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΩΘΕΙ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ (ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ) ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΜΜΙΣΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΠΟ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ .
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
    ΕΥΧΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν το ιατρείο κάποιων δεν πήγε καλά δεν φταίει το ότι δεν ηταν στο ΙΚΑ. Όσοι ηταν "καλοί" γιατροί προόδεψαν και εντός ΙΚΑ αλλά και ΕΚΤΟΣ. Αλλά φυσικά, άνθρωποι τόσο κακεντρεχείς με τόσα συμπλέγματα όπως αυτοί που καταφέρονται κατά των συναδέλφων τους , με τόσο ποταπό τρόπο δεν είναι δυνατόν να προόδευαν ακόμα και "ΕΝΤΟΣ ΙΚΑ" (στο οποίο προσπάθησαν τόσο πολύ να μπουν)
    Ανθρωπάκια ...πτυχιούχοι μεν Ιατρικής αλλά ΟΧΙ επιστήμονες ΙΑΤΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μέχρι πέρισυ ήμουν στο ΙΚΑ και είχα και ιατρείο. Επέλεξα να κρατήσω το ιατρείο μου και να φύγω από το ΙΚΑ. Και είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτή την επιλογή μου. Με ενοχλεί πολύ όμως ότι οι ιατροί που επέλεξαν να μείνουν στο ΙΚΑ, κράτησαν ΚΑΙ το ιατρείο τους, με διάφορα ασφαλιστικά μέτρα. Και σήμερα έχουν το παλιό καλό ωράριο 9-12 και μετά το ιατρείο τους. Φυσικά σχεδον όλοι είναι συνδικαλιστές και τσιράκια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ23 Μαΐου 2015 στις 12:06 π.μ.

      τετοια κ@λοφαρα ,ειμαστε . Επιστημονες χα χα χα .Αυτοι που δεν μπορεσαν να μπουν στο ικα ,κατηγορουν τουσ αλλουσ που μπορεσαν. Δεν τους ενοχλουν οι εσυτες που κανουν ολοι σχεδον παρανομα ιατρειο ,μαυρα καταμαβρα λεφτα, Δεν τους ενοχλουν τα φακελακια που ακομα οργιαζουν στα δημοσια νοσοκομεια , (προσωπικες μαρτυριες) ο ικατζης τους εχει κατση στο στομαχι, Ο ΣΑΒΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ειναι ενας ακεραιος ανθρωπος και γιατρος. Ενας αγωνιστης , που προσωπικα εκτιμω . ΜΗΝ βγαζεται χολη ,αν δεν γνωριζετε τον ανθρωπο αυτο.

      Διαγραφή
  16. ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ
    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ .ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ( ΝΟΜΙΜΟ) ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΕΟΠΥΥ.ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή