Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Έρχεται το ρευστό από τον ΕΟΠΥΥ πριν το Πάσχα! Πότε πληρώνει

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Χρήματα στην …τσέπη τους θα δούνε πριν από την ανάσταση γιατροί, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα αλλά και άλλοι ιδιώτες πάροχοι του ΕΟΠΥΥ.

Ο Οργανισμός ξεκινά να καταβάλει στους λογαριασμούς των δικαιούχων ιδιωτών, τις οφειλές του για τον μήνα Ιανουάριο, όπως είχε αποκαλύψει το HealthReport.gr σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ (διαβάστε ΕΔΩ).

Ήδη πολλά σωματεία και πάροχοι έχουν ενημερωθεί για την ημέρα που θα κατατεθούν τα χρήματα.

Ενδεικτικό είναι ότι τα διαγνωστικά κέντρα θα λάβουν τα χρήματά τους για τον Ιανουάριο το αργότερο την Μ. Τρίτη 07/04/2015 όπως ενημέρωσε η Οικονομική Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ).

Αντίστοιχες πληρωμές θα δούνε και οι υπόλοιποι κλάδοι όπως οι γιατροί, οι φυσικοθεραπευτές αλλά και οι ιδιωτικές κλινικές.

Ο ΕΟΠΥΥ εξασφάλισε τελικώς στο …παρά πέντε από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Ασφάλισης τα κονδύλια που χρειάζονταν για την αποπληρωμή των οφειλών του, καθώς υπήρχε ο φόβος τα χρήματα να παρακρατηθούν για την κάλυψη αναγκών όπως την καταβολή των συντάξεων.

Τελικώς τα απαιτούμενα χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς του ΕΟΠΥΥ τμηματικά, όπως διαβεβαιώνουν πηγές στο HealthReport.gr.

7 σχόλια:

  1. Ανάστασιν Χριστού θεασάμενοι!!! Επόμενη πληρωμή τα Χριστούγεννα! Καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να αποπληρώνονταν όλοι οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ...Γιατί οι ιατρικές επισκέψεις του Ιανουαρίου όχι μόνο δεν θα πληρωθούν αλλά ούτε καν έλεγχος και οριστικοποίηση δεν έχει γίνει... Παραμύθια της Χαλιμάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τερμα τα καλαμπουρια....οργη σε ολους με την δηθεν ζερβη κυβερνηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολα τα παραμυθια καποτε τελειωνουν...μερικα απο αυτα ειναι πολυ συντομα

      Διαγραφή
  4. Γιατι οταν πληρωνουν 2-3 φορες το χρονο γινεται πρωτοσελιδο και οταν κανουν να πληρωσουν 7-8 μηνες τοτε μουγκα στη στρουγκα απο ολους? Εχει τελειωσει η πιστωση χρονου για την νεα ¨αριστερη¨ κυβερνηση. Ας την χαιρονται οσοι την ψηφισαν με την ελπιδα οτι θα χορτασουν χρημα. Προς το παρον ας χορτασουν ελπιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έκλεισαν οι τράπεζες... Είδατε χρήματα; Εγώ ΟΧΙ. Καλό Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή