Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Διαβεβαίωση ΕΟΠΥΥ προς ΠΙΣ: Κανονικά θα πληρωθούν όλοι οι πάροχοι υγείας

 
Κανονικά θα πληρωθούν όλοι οι πάροχοι Υγείας για τον μήνα Ιανουάριο, όπως τονίζει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ προς τον ΠΙΣ. 

Ειδικότερα, κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΟΠΥΥ της 2/4/2015, ο Πρόεδρος του ΠΙΣ κ. Μιχαήλ Βλασταράκος, μέλος του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ, ζήτησε και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι έχουν εξασφαλιστεί οι πιστώσεις για να αποπληρωθεί κανονικά ο μήνας Ιανουάριος για όλους τους παρόχους Υγείας.

3 σχόλια:

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ 4 ΜΗΝΕΣ-ΔΗΛΑΔΗ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 12 ΦΟΡΕΣ ΔΗΛ.ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε αδέρφια....... Μισθοί και συντάξεις θα πληρωθούν; Ναι. Ε, άντε πνιγείτε οι υπόλοιποι. Οι πάροχοι και λοιποί του ιδιωτικού τομέα, αποτελείτε απειλή για την Δημόσια Ελλάδα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα σας εκδικηθεί... Πληρωμές μια φορά το χρόνο και πολύ σας είναι!!! Καλό έεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΦΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ 2014.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ(ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ)
    Μαθιουδάκης Στ.(ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή