Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Υπ. Υγείας: Θα εξοφληθούν κανονικά οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ



Δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στις πληρωμές του ΕΟΠΥΥ και οι πάροχοι θα εξοφληθούν κανονικά, διαβεβαιώνουν συνεργάτες του υπουργού Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Το υπουργείο Υγείας έχει ήδη καταβάλει στον ΕΟΠΥΥ τη χρηματοδότηση των 43,7 εκατ. ευρώ για το μήνα Μάρτιο, ενώ σύντομα θα δοθεί και το αντίστοιχο χρηματικό ποσό του Απριλίου, διευκρινίζουν σχετικά. Να σημειωθεί ότι το ποσό των 43,7 εκατ. ευρώ, αφορά στο τακτικό κονδύλι που καταθέτει κάθε μήνα το υπουργείο Υγείας τον ΕΟΠΥΥ.

Να σημειώσουμε, ότι όλοι οι εκπρόσωποι του φαρμακευτικού κλάδου είχαν συνάντηση χθεςΤρίτη 21 Απριλίου και ζήτησαν να δουν τον πρωθυπουργό, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι οι πάροχοι θα εισπράξουν κανονικά όσα τους οφείλει ο ΕΟΠΥΥ.

Αναφορικά με τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων, οι πηγές του υπουργείου Υγείας αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείται ανησυχία στους πολίτες. Όπως τονίζουν, δεν έχει ζητηθεί από τον υπουργό Υγείας να δεσμευτούν τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων. Σύμφωνα μάλιστα με τις εκτιμήσεις της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, ούτε στο μέλλον θα χρειαστεί να δοθούν τα διαθέσιμα των νοσοκομείων. Πάντως είναι γεγονός, ότι ο χώρος της υγείας, βρίσκεται σε μεγάλη ανησυχία.

4 σχόλια:

  1. Φαίνεται ότι τελειώνει η αναμονή για τις πληρωμές. Αφού ήδη υπάρχουν 43,7εκ. και μπαίνουν άλλα 43,7εκ. Τσάμπα οι φωνές ορισμένων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάω μόνος μου στην τράπεζα ή με προστασία??

      Διαγραφή
  2. ΣΕ ΠΟΙΟ ΟΝΕΙΡΟ ???ΕΔΩ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ?ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ BLACK OYT,ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ??ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ..ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερικοί να κόψουν τα παραισθησιογόνα... ή μάλλον, τώρα που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα να τα αρχίσουμε και οι υπόλοιποι μπας και τη βγάλουμε καθαρή. Ούτως ή άλλως για ψυχοφάρμακα δεν είμαστε;

      Διαγραφή