Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Πρωτοβουλία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για το πρόβλημα ρευστότητας του ΕΟΠΥΥ

Από Βασίλη Βενιζέλο - YGEIA360.GR

Με πρωτοβουλία του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) πραγματοποιείται την Τρίτη 21 Απριλίου συνάντηση όλων των φορέων οι οποίοι εμπλέκονται στην διακίνηση του Φαρμάκου, με στόχο την εξεύρεση λύσης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν από την έλλειψη ρευστότητας του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Στην συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΠΦΣ, στη 1 μ.μ., έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι απο τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), την Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ), τον Προμηθευτικό Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Περιορισμένης Ευθύνης (ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ), την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Φαρμακαποθηκάριων (ΠΣΦ).

3 σχόλια:

  1. Να παίρνουν παράδειγμα οι ΠΙΣ , ΠΕΕΒΙ , ΠΑΣΙΔΙΚ, πως λύνονται τα προβλήματα. Με μια επιστολή δεν τελειώσατε με τις υποχρεώσεις σας ! Μας έχετε εξαντλήσει με την αδιαφορία σας.....

    Μικροβιολόγος από Θεσσαλινικη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΕ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΛΟΓΩ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

      Διαγραφή
  2. Όσα κοράκια και να μαζευτούν πάνω από το πτώμα,δε θα αναστηθεί.Αντε το πολύ να αρπάξουν τα τελευταία κοψίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή