Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Την Αθηνά Δρέττα τοποθετεί ο Π. Κουρουμπλής στην προεδρία του ΕΟΠΥΥ! Όλο το παρασκήνιο

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, μετά από "επεισοδιακές" συσκέψεις μεταξύ των μελών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και αφού χρειάστηκε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής να απειλήσει για ακόμη μια φορά με παραίτηση, η τοποθέτηση της πρώην γενικής γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων στις κυβερνήσεις του μνημονίου Αθηνάς Δρέττα στην θέση της προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) πρέπει να θεωρείται ως απολύτως βέβαιη.

7 σχόλια:

  1. που τη βρηκες αυτη ρε Κουρουμπλη-Εψαξες πολυ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γκαγκστερικό ΠΑΣΟΚ είναι εδώ...δεν γλιτώνουμε από τους μαφιόζους αρχικλεφταράδες αυτούς πασοκτζήδες εις τον αιώνα τον άπαντα !!!
    Ύφος χιλίων καρδιναλίων έχουν ακόμη και τώρα τα ρεμάλια αυτά και αντί να είναι όλη η συμμορία τους στη φυλακή,ακόμη και τώρα υποστηρίζουν με στόμφο για τις ''πολιτικές τους επιλογές''...βλέπε και Παπακωνσταντίνου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΣ (ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΙΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. Ή ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ! ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΛΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. οι αποψεις σας συναδουν με την ορθογραφια σας [εάν ειστε γιατρος βεβαια]

      Διαγραφή
    3. Προς 10:02:
      Kύριε Πασοκόφρονα, και νυν Συριζόφρονα, οι εκφράσεις μου και το ύφος μου είναι άψογα μπροστά στις εγκληματικές ενέργειες που έχουν διαπράξει οι ''κύριοι'' αυτοί και τις συνέπειες των οποίων πληρώνει σήμερα ο ελληνικός λαός αλλά και το έθνος ως έννοια !!!
      Όσον αφορά τον χαρακτηρισμό ''τραμπούκος'' αυτός χαρακτηρίζει οπαδούς του ''άλλοτε κραταιού σας ΠΑΣΟΚ''' τους οποίους τώρα θα τους βρείτε στον ΣΥΡΙΖΑ !!!

      Διαγραφή
  3. Σχετικα καλη επιλογη , τουλαχιστον ειναι οδοντιατρος , εχει διατελεσει γ.γ του υπ.Υγειας, αρα γνωριζει τα θεματα και εχει εμπειρια στη διοικηση ! Τωρα αν ειναι να τη ριξουμε στην πυρα επειδη εχει διατελεσει στελεχος του πασοκ , οχι δεν ειναι αυτο κριτηριο για να την καταδικασουμε ! Ας περιμενουμε να δουμε πως θα πολιτευθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρωταπριλιάτικο αστείο ήταν. Δεν το καταλάβατε ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή