Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΠΕΙΚ: ο ΕΟΠΥΥ έχει καταρρεύσει !

21-4-2015 

Ο ΕΟΠΥΥ εχει καταρρευσει κηρυσοντας σταση πληρωμων. Δεν υπαρχει ευρω στα ταμεια του. Συνεπως, συμφωνα με δηλωση του Υπευθυνου Λογιστηριου, επομενη πληρωμη δεν ειναι εφικτη πριν το τελος ΜΑΙΟΥ !!!!

Στην καταρρευση του ο ΕΟΠΥΥ συμπαρασυρει ολους τους παροχους. 

Η ΠΕΙΚ απευθυνει εκκληση προς την Κυβερνηση για αμεση ανευρεση λυσης στο χρηματοδοτικο κενο με την συγληση και συμφωνια με τους Θεσμους. Η κατασταση ειναι τραγικη. Η οικονομια και η υγεια σε πληρη ακινησια απο τον περασμενο Δεκεμβριο. 

Αμεσα λυση, πριν ειναι πολυ αργα.

4 σχόλια:

  1. Ήδη είναι πολύ αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΘΟΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σκούζετε; εσείς της πεικ έχετε κάνει στάση πληρωμών προς τους γιατρούς σας εδώ και 6 μήνες, ενώ τους ζητάτε και λεφτά που τους πληρώσατε πίσω γιατι σας επέβαλαν λέει. Κλω μπακ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ να παίζεται και τους αδικημένους!ζ!! ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑΑΑ,και αφηστε τις τρελιτσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η ΠΕΙΚ απευθύνει έκκληση προς την Κυβέρνηση για άμεση ανεύρεση λύσης στο χρηματοδοτικό κενό με την σύγκληση και συμφωνία με τους Θεσμούς"
    Εδώ πέφτει πολύ γέλιο !!!! Είναι δυνατόν η τρόικα να συγκινηθεί από τα προβλήματά μας και να βρεθεί άμεση λύση; ή μήπως η "αριστερή" κυβέρνηση θα προσπαθήσει να επιβάλει λύσεις που θα μας ικανοποιούν;
    Ας το καταλάβουν όλοι. Η μόνη λύση είναι ΕΞΩ από τον ΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή