Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Δημοσιεύθηκαν οι αρμοδιότητες των γραμματέων Υγείας και Δημόσιας Υγείας


HEALTH VIEW.GR

Δημοσιεύθηκαν στη Διαύγεια οι αρμοδιότητες του γενικού γραμματέα Υγείας και του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας. Σύμφωνα με τις αποφάσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός:

Ο γενικός γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας έχει την εποπτεία, τον έλεγχο και τον συντονισμό στα Δίκτυα Δημόσιας Υγείας, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας, στα Περιφερειακά Συμβούλια Δημόσιας Υγείας, στους Τομείς Δημόσιας Υγείας, στις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των υπηρεσιών β΄ βαθμού αυτοδιοίκησης του Ν.3852/2010 και των Δημοτικών ή Κοινοτικών Υπηρεσιών που ασκούν δραστηριότητες δημόσιας υγείας, το Αεροϋγειονομείο , το Σώμα Λειτουργών Δημόσιας Υγείας και όλους εν γένει τους φορείς που υπόκεινται στο Υπουργείο Υγείας και άπτονται θεμάτων που αφορούν στον τομέα της δημόσιας υγείας, πρόληψης και προαγωγής της υγείας στο ΕΣΥ και προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου προΐσταται αμέσως μετά τον Υπουργό και τον Αναπληρωτή Υπουργό όλων των υπηρεσιών του Υπουργείου και των μονάδων του ΕΣΥ εκτός της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου