Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Ο σύλλογος ειδικευομένων Ευαγγελισμού μετά την γενική του συνέλευση, αποφάσισε τη συνέχιση της επίσχεσης εργασίας λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων εφημεριών των τελευταίων 5 μηνών . Ενημερώθηκε η διοίκηση του Νοσοκομείου ότι από την αυριανή γενική εφημερία βρίσκονται σε επίσχεση οι εξής ειδικότητες : Παθολόγοι , Γενικοί χειρουργοί , Ορθοπεδικοί . Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ότι η αυριανή γενική εφημερία είναι επισφαλής και την ευθύνη για την εφημέρευση του Νοσοκομείου φέρει ακέραια η διοίκηση.

Ως νέοι εργαζόμενοι δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε πλέον την αδιαφορία της κυβέρνησης και της διοίκησης του Νοσοκομείου στα καίρια προβλήματα που χρονίζουν στην Υγεία. 

Απαιτούμε 

· Άμεση αποπληρωμή του συνόλου των δεδουλευμένων

· Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων

· Αναγνώριση του νόμιμου δικαιώματος των ρεπό για κάθε μια εφημερία και της άδειας

· Κατάργηση όλων των πληρωμών των ασθενών. Ενιαίο, καθολικό, δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας με υψηλής ποιότητας περίθαλψη για όλο τον λαό με αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό

· Αναβάθμιση της ιατρικής εκπαίδευσης – άμεση κατάρτιση καθηκοντολογίου ειδικευομένων.

1 σχόλιο:

  1. Ολα καλα στην ανακοινωση των ιατρων ,αλλα αφου ειναι υπερμαχοι της κυβερνητικης πολιτικης (ρεπω,αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό,μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων,κατάργηση όλων των πληρωμών των ασθενών) μηπως θα επρεπε να βαλουν πλατη στην κρισιμη αυτη στιγμη της διαπραγματευσης (αλλα και της χρηματοδοτησης)?
    Νομιζω πως θαπρεπε ,αλλιως το λιγωτερο που θα μπορουσε να τους καταλογισει κανεις θα ηταν η προβοκατσια εναντι της κυβερνησης την οποία και οι περισσοτεροι πιθανωτατα ψήφισαν.Εκτος κιαν θελουν να πληρωθουν ολα αυτα με αλλο νομισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή