Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Aπό 6 Απριλίου ξεκίνησε η εφαρμογή των ορίων διαγνωστικών εξετάσεων


Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 6/4/2015 εφαρμόζονται στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης τα όρια των διαγνωστικών εξετάσεων (ΦΕΚ 35Β/14-01-2015).

6 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΑΦΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ?
    M.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πλαφόν δεν ισχύει για το 2015. Τουλάχιστον μέχρι το Νοέμβριο του 2015. Τώρα αν το Δεκέμβριο ανακοινωθεί πλαφόν που θα ισχύει αναδρομικά από 01/01/2015 δεν το ξέρουμε ακόμη, γιατί είναι Απρίλιος. Και πως λέγεται αυτό; ΑΛΗΤΕΙΑ μήπως;

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ?ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι μου εχει αφαιρεσει κατηγορίες εξετασεων που δεν μπορω να γραψω (πχ φυσικοθεραπειες) αλλά όχι μεμονωμενες εξετασεις (Τ3,Τ4 κλπ). Αριθμητικα μπορω να γραψω οσες θελω και το παραπεμπτικο μενει το ιδιο οπως πριν.

    Γενικος Ιατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφόσον δεν βγαίνει για τους ιδιώτες παρόχους να είναι στον ΕΟΠΥΥ για 6 ευρώ επίσκεψη και πράξεις με τιμές του 1990 και clawback, rebate, κρατήσεις, πρόχειρους λογιστικολυς ελέγχους και σπό χτες 4 πράξεις όριο, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΤΕ να αντισταθείτε ή να ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ από τον ΕΟΠΥΥ ώστε να γίνουν οι αμοιβές αξιοπρεπείς ή να καταργηθεί αυτό το σκέλος του ΕΟΠΥΥ να ησυχάσουμε;

    Όποιος θέλει δωρεάν στο δημόσιο. Όποιος βιάζεται στον ιδιώτη πάροχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ-ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΓΛΙΦΤΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ,ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ.

      Διαγραφή