Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Με δυσκολία "βγάζει" το 2015 ο ΕΟΠΥΥ...

Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Το πρώτο καμπανάκι κινδύνου για την δυνατότητα του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) να "βγάλει" το 2015 έκρουσε το πρωί της Παρασκευής 3 Απριλίου ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής!

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά - 90,1 Μ", o Παναγιώτης Κουρουμπλής προειδοποίησε σχετικά:

"Ο ΕΟΠΥΥ πέρυσι πήρε 725 εκατομμύρια και φέτος πήρε 526 εκατομμύρια, αυτά τα χρήματα με τη διαχείριση που κάνουμε και την προσπάθεια θα έχουν ένα ορίζοντα του Σεπτεμβρίου. Η κυβέρνηση βέβαια είναι αποφασισμένη να καλύψει από το αποθεματικό τις ανάγκες. Με τα λεφτά που μας έχουν εγκρίνει θα πάμε στον Σεπτέμβριο βαριά Οκτώβριο άρα η κυβέρνηση πρέπει από το αποθεματικό να καλύψει ανάγκες"...

3 σχόλια:

  1. γιατί δεν βλέπουμε μπροστά μας οι μικροβιολόγοι; Ο ίδιος ο υπουργός παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να βγει ο χρόνος .Τα διαγνωστικά θέλουν να αυτοκτονήσουν;

    Πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας πριν να είναι αργά για όλους.

    Μην χαίρεστε για την αύξηση των εισόδων του ιατρείου σας .Δεν μεταφράζεται σε αύξηση των εσόδων ,παρά σε πολλαπλασιασμό των εξόδων.....Αφήστε λίγο χώρο να σκεφτείτε και το επιχειρηματικό μέρος του ιατρείου σας.

    Και τελικά είναι και θέμα αξιοπρέπειας βρε παιδιά!
    Ξεφτιλιστήκατε με τις συμμετοχές 0,26 λεπτά......

    Άμεση επίσχεση παροχής υπηρεσιών από όλους.Τι περιμένετε. Δωρεάν δουλεύουμε φέτος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλοι δουλεύουν δωρεάν αλλά άλλοι βγάζουν λεφτά από αυτή την ιστορία. Γι΄αυτο μην περιμένετε να γίνει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ 2015...ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή