Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Υπογράφτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την καταβολή εφημεριών

Υπογράφτηκε σήμερα 6-3-15 από τους κ.κ. Κουρουμπλή και Βαρουφάκη η Κ.Υ.Α. που αφορά στην καταβολή εφημεριών, τόσο των παρελθόντων ετών (2012,13,14) όσο και εκείνων που πραγματοποιήθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι σήμερα.
Μάλιστα με τη συγκεκριμένη απόφαση διευθετείται ο τρόπος καταβολής και επιταχύνονται οι διαδικασίες ώστε, σύμφωνα με οικονομικούς παράγοντες του υπουργείου Υγείας, ο χρόνος καταβολής να περιοριστεί στον 1 μήνα με 40 μέρες.
Η Κ.Υ.Α. θα δημοσιευτεί σε Φ.Ε.Κ. την ερχόμενη εβδομάδα.
Δημήτρης Βαρνάβας

2 σχόλια:

  1. Τα ληξιπρόθεσμα των ιδιωτών θα πληρωθούν κάποτε? Λίγο χλωμό το βλέπω. Πάντα θα προηγείται το υδροκέφαλο κράτος δυστυχώς. Αφήστε τους ιδιώτες (ιδιώτες κυρίως είναι οι μικροί και όχι μόνο οι μεγάλοι) να στραγγαλίζονται και να σσφυκτιούν. Κράτος πρόνοιας, ισονομίας και ισοπολιτείας. Κύριοι της εξουσίας είστε για γέλια και για δικαστήρια. ¨ Σύντροφοι ¨ του ΣΥΡΙΖΑ. συνέλθετε (αν και δύσκολο το βλέπω) διόρι βλέπω συντομότατα να πηγαίνετε και εσείς σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1/4/2015 με τι συμβασεις θα δουλευουμε(ιδιωτες)εργαστηριακοι???.Κανεις δεν νοιαζεται,κρατατε λοιπον χαρτια και φατε τα μετα μας φταιει ο ΠΙΣ-Η ΠΟΣΙΠΥ-Η ΠΑΣΙΔΙΚ ΚΛΠ.Αυτοι μπροστα στη δυναμη του καθενα μας ειναι τιποτα,αλλα ποιος καταλαβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή