Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Πρόσκληση σε έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ Αττικής και Πειραιά



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ ΑΤΤΙΚΗΣ) (Αρ.Πρ.37)
Μενάνδρου 34, Αθήνα ΤΚ 104 31

Τηλ.: 210-5239243* Fax 2105237280



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (Σ.Ε.Υ.Π.ΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ)

Μπουμπουλίνας 7-13 , Τ.Κ.: 185 35 , Πειραιάς 
Τηλ: 210 -4176579 

E-MAIL:

Αθήνα 09/03/2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015, 10.30 π.μ.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DIVANI CARAVEL Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Συνάδελφοι η κατάσταση στην ΠΦΥ έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Καλούμαστε όλοι να θέσουμε όλα τα προβλήματα και να λάβουμε αποφάσεις. 

Συνάδελφοι, το εργασιακό μας μέλλον δεν διαπραγματεύεται. Οι απολυμένοι συνάδελφοι μας απαιτούν δικαίωση. Οι ΠΑΑ απαιτούν την αναγνώριση της προϋπηρεσίας για μισθολογική ένταξη στο ΕΣΥ. Οι συνάδελφοι με δικαστικές αποφάσεις απαιτούν πολιτική λύση. Οι απλήρωτοι συνάδελφοι απαιτούν άμεσα την πληρωμή των οφειλόμενων. Οι συμβασιούχοι έργου απαιτούν την επανένταξη στο σύστημα.

Συνάδελφοι, είναι ευθύνη όλων μας να διαφυλάξουμε την ενότητα. Περισσότερο σήμερα χρειάζεται μαχητική διεκδίκηση. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί.

Σας καλούμε στη Γενική Συνέλευση για να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις που θα σηματοδοτήσουν την νέα αρχή για την ΠΦΥ και το εργασιακό μας μέλλον.

Έχουμε προσκαλέσει στη Γενική Συνέλευση να παρευρίσκεται και ο Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

ΓΙΑ ΤΟΝ 

ΣΕΥΠ ΕΟΠΥΥ-ΠΕΔΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝ.ΨΥΧΑΡΗΣ 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ .ΛΙΑΝΟΣ


ΓΙΑ ΤΟΝ 

ΣΕΥΠΙΚΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γ.ΛΕΟΥΣΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ.ΣΟΛΩΜΟΣ

4 σχόλια:

  1. Εμφανίστηκαν και οι Φωτοπουλοι της Υγείας και κάνουν συνελέυσεις για το πως θα ξαναρχίσουν το Πάρτυ...Δηλαδή να είναι διορισμένοι στο Δημόσιο βλέπε ΙΚΑ και να πληρώνονται από τον Κρατικό κορβανά, αλλά να πηγαίνουν στο ιδιωτικό τους ιατρείο οι ασθενείς που δεν θα εξυπηρετούνται- τυχαία πάντα- στα ΙΚΑ το πρωι, και να σκάνε 50 ευρα.....ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ πάνε και οι ΙΚΑτζηδες στην Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει μια εκπομπή μαζί με τις απολυμένες καθαρίστριες για τους απολυμένους γιατρούς του ΙΚΑ που έχασαν τους τριπλούς μισθούς για να βγει προς τα έξω και το δράμα τους που έχασαν τα 30000 ευρώ το μήνα αδήλωτα από την εκμετάλλευση των ασθενών του ΙΚΑ....Είναι πραγματικά κοινωνικό πρόβλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπη σας οι γιατροι του ΙΚΑ ποτε δεν εβγαζαν χρηματα σκαφθειτε τα μαυρα φακελακια των γιατρων ΕΣΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή