Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Κώστας Φρουζής στο ygeia360.gr: Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με τον κ. Κουρουμπλή για την φαρμακευτική περίθαλψη και τους ασθενείς

Από Βασίλη Βενιζέλο - YGEIA360.GR

Ανοιχτός σε ειλικρινή και ευρύ διάλογο με τον υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασαφαλίσεων Παναγιώτη Κουρουμπλή για όλα τα θέματα τα οποία αφορούν την φαρμακευτική περίθαλψη και τους ασθενείς είναι ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), σύμφωνα με όσα δηλώνει αργά το απόγευμα της Τρίτης 10 Φεβρουαρίου στο ygeia360.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Φρουζής.

Ο Κώστας Φρουζής, απαντώντας στην έκκληση την οποία απηύθυνε νωρίτερα την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στις πολυεθνικές φαρμακοβιομηχανίες να επενδύσουν στην Ελλάδα με εύλογο και θεμιτό κέρδος, σημειώνει επίσης στο ygeia360.gr ότι "έχουμε να συζητήσουμε σε δύο διακριτούς άξονες: ο ένας είναι η φαρμακευτική πολιτική, η περίθαλψη και οι ασθενείς, άξονας τον οποίο θα συζητήσουμε, ασφαλώς, με το υπουργείο Υγείας, και ο δεύτερος άξονας είναι ο επιχειρηματικός, στον οποίο εμπλέκεται εκ των πραγμάτων το υπουργείο Ανάπτυξης. Καλό θα ήταν να διακρίνουμε τους δύο αυτούς άξονες του διαλόγου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου