Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Ερρίκος Ντυνάν: Μήνυμα εργαζομένων εν όψει προγραμματικών δηλώσεων



ΙΑΤRONET. 

Οι εργαζόμενοι του ''Ερρίκος Ντυνάν'', στέλνουν Μήνυμα προς τη νέα κυβέρνηση για την τύχη του νοσοκομείου εν όψει προγραμματικών δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης.

Μήνυμα προς τη νέα κυβέρνηση για την τύχη του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, στέλνουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, εν όψει προγραμματικών δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης, ζητώντας την κατάργηση του τριμερούς μνημονίου συνεργασίας με την τράπεζα Πειραιώς, το Ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν και το υπουργείο Υγείας, την διασφάλιση της καταβολής των οφειλομένων, αλλά και των θέσεων εργασίας του νοσοκομείου.

Αναλυτικά, οι εργαζόμενοι, δεδομένων των προεκλογικών δεσμεύσεων της νέας κυβέρνησης, υπενθυμίζουν τις αξιώσεις τους που συνοψίζονται στα εξής:

Τη δημοσιοποίηση και κατάργηση του μνημονίου συνεργασίας (memorandium of understanding 13/3/2014 ) μεταξύ Υπουργείου Υγείας, Τράπεζας Πειραιώς και ΚΙΕΝ.

Την ακύρωση του υστερόβουλου και αντεργατικού πλειστηριασμού της 24ης Σεπτεμβρίου 2014.

Τη διασφάλιση της καταβολής των δεδουλευμένων, αναδρομικών και μισθών υπερημερίας με κυβερνητική απόφαση καθότι το πρωθυπουργικό γραφείο και το Υπουργείο Υγείας, ήταν άμεσα εμπλεκόμενοι και εποπτεύοντες παράγοντες.

Άμεση υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης για κρατικό έλεγχο και χρηματοδότηση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν από τον κρατικό προϋπολογισμό, με διασφάλιση των θέσεων εργασίας και δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.

Καταλήγοντας οι εργαζόμενοι, σημειώνουν ότι τα παραπάνω, αποτελούν τα στοιχειώδη προαπαιτούμενα διαφάνειας και ταυτόχρονης διασφάλισης των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου