Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Λουράντος: Όλοι οι φαρμακοποιοί στις πλατείες το απόγευμα της Τετάρτης κατά του μνημονίου

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ καλεί τους φαρμακοποιούς, ανεξάρτητα από κομματικές ή πολιτικές πεποιθήσεις, να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τις φωνές διαμαρτυρίας κατά της άκριτης λιτότητας.
IATRONET.GR

“Οι φαρμακοποιοί μαζί με όλους τους πολίτες της Ευρώπης, θα δώσουν ένα ηχηρό αντιμνημονιακό μήνυμα στους «ισχυρούς» της Ευρώπης”.

Με τη φράση αυτή καλεί τα μέλη του στην κινητοποίηση της Τετάρτης ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).

Ο Κωνσταντίνος Λουράντος (φωτό) καλεί τους φαρμακοποιούς να ανταποκριθούν στο πανευρωπαϊκό κάλεσμα “Όλοι στις πλατείες”, της 11ης Φεβρουαρίου, ημέρα της κρίσιμης συνεδρίασης του eurogroup και να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση – συγκέντρωση.

Ανεξάρτητα από κομματικές ή πολιτικές πεποιθήσεις – τονίζει – οι φαρμακοποιοί, που ως κλάδος έχουν πληρώσει ακριβά τις μνημονιακές περικοπές, με την μαζικότητα τους στις συγκεντρώσεις στις πλατείες, θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τις φωνές διαμαρτυρίας κατά της άκριτης λιτότητας.

Μήνυμα

Η συγκέντρωση οργανώνεται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με τους διοργανωτές να αναφέρουν τα εξής:

“Την Πέμπτη, στείλαμε ένα πρώτο μαζικό μήνυμα απέναντι στους εκβιασμούς.

Συνεχίζουμε. Να πάρουμε την σκυτάλη και να σηκώσουμε το γάντι! Ήρθε η ώρα να πάρει και ο λαός την υπόθεση της ανατροπής στις πλάτες του.

Να υψώσουμε το ανάστημά μας και να στείλουμε ένα παλλαϊκό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και τα μνημόνια, υπέρ της δημοκρατίας και της προκοπής.

Να μη μασήσουμε στους εκβιασμούς της τρόικας και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα, ολιγαρχία, καναλάρχες.

Ήρθε η ώρα να φοβηθούν αυτοί και να ακούσουν δυνατά τη φωνή μας.

Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια και ζητάμε για εμάς και τους λαούς όλης της Ευρώπης μια μεγάλη ανάσα αλλαγής.

Καλούμε όλους τους λαούς της Ευρώπης να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στον αγώνα του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης για μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης. Θα νικήσουμε.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου, 6 μ.μ. Όλοι στο Σύνταγμα”.

Δ.Κ.

2 σχόλια:

  1. Δυο χρονια πριν επι παντοδυναμίας της ΤΡΟΙΚΑ ο κος Λουραντος ειχε προνομοιακη αλληλογραφια με το κο Πωλ Τομσεν . Τωρα είναι αντιμνημονιακος...Πως αλλαζουν οι καιροι. Πως ειπαμε ότι χαραχτηριζεται αυτή η συμπεριφορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λουράντος έχει σπίτι με εσωτερική πισίνα και δυο παιδιά να σπουδάζουν στην κύπρο σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο για να κληρονομήσουν την κρατικά εγγυημένη επιχείρηση του, για να δούμε τι φόρο θα του βάλει ο Συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή