Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Κάλεσμα προς εκλέκτορες του ΠΙΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι στις 7 - 8 Μαρτίου έχουμε τις εκλογές για το νέο ΔΣ του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.

Οι εκλογές αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές και κρίσιμες για το μέλλον της Υγείας και ιδιαίτερα για το επαγγελματικό μας μέλλον.

Δρ. Γεώργιος ΕλευθερίουΌλοι θυμόμαστε τις άθλιες πολιτικές της προηγούμενης τριετίας που οδήγησαν σε λήψη απόφασης από τον ΠΙΣ για πειθαρχική δίωξη όλων όσων είχαν κάνει σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Οι πολιτικές αυτές οδήγησαν τον ιατρικό κόσμο σε βαθύ διχασμό με αποτέλεσμα να χάσουμε το σημαντικότερο από όλα: την ΕΝΟΤΗΤΑ.
ΔΕΝ πρέπει να επιτρέψουμε να ξανασυμβούν αυτά. Είναι ανάγκη να ισχυροποιήσουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ και να δώσουμε πραγματική ΕΛΠΙΔΑ και ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στους ιατρούς.

Με τις σκέψεις αυτές σας καλώ σε συσπείρωση, σας καλώ να σχηματίσουμε έναν ισχυρό πυρήνα στην γενική συνέλευση του ΠΙΣ που θα διεκδικήσει τα δίκαια επαγγελματικά αιτήματα του συνόλου του ιατρικού σώματος.

Κατόπιν αυτού παρακαλώ όσους είναι εκλέκτορες του ΠΙΣ ή γνωρίζουν εκλέκτορες σε όλη την Ελλάδα να έρθουν σε επαφή μαζί μου για να συντονίσουμε την δράση μας. Μπορούμε και πρέπει να παίξουμε σημαντικό ρόλο στις πολιτικές υγείας.

Γιώργος Ελευθερίου
Πρόεδρος ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ
Μέλος ΓΣ του ΠΙΣ
Επικεφαλής ΝΙΚΙ-ΙΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου