Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΕΠΑΦΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ

Γραφείο Τύπου Υπουργού

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

O Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής στις 12.00 το μεσημέρι συναντήθηκε στο γραφείο του με τον καθηγητή Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Υπουργό Υγείας Δημήτρη Κρεμαστινό, με τον οποίο συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για κρίσιμα θέματα του ευαίσθητου και ταυτόχρονα νευραλγικού αυτού τομέα.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική. Την Τετάρτη ο κύριος Κουρουμπλής θα συναντηθεί με τον επίσης πρώην ομόλογό του Μάριο Σαλμά.

Στο πλαίσιο της συνεννόησης, της συνεργασίας, του πνεύματος αλληλεγγύης αλλά και της καλύτερης δυνατής ενημέρωσής του ,ο Υπουργός Υγείας θα συνεχίσει τις συναντήσεις και επαφές του με εκπροσώπους του χώρου της υγείας ανεξάρτητα πολιτικής προέλευσης.

4 σχόλια:

  1. ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΙΣΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ.ΝΑ ΛΕΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ.ΙΔΙΩΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πάρει από σένα ρε κακομοίρη? αλλού είναι τα λεφτά!

      Διαγραφή
  2. ακριβως κε υπουργε οι μικροι επληγησαν απο το κλοου μπακ οχι οι βιο κατι ουτε οι επιχειρηματιες της υγειας .. αλλωστε οι μικροι σας ψηφισαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΠΑΣΙΔΙΚ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ,
    Η ΠΕΕΒΙ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ....
    ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ (ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤH
    ΝΕΑ KΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΝ ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ) ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ;
    ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ /ΑΘΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή