Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Απίστευτο: Παζάρι για μεταθέσεις νοσηλευτών έναντι 600 ευρώ! Δείτε τι συνέβη στον Ευαγγελισμό

Γράφει: Έλενα Μπρέγιαννη 

Το …Θεό τους δεν έχουν διάφοροι επιτήδειοι οι οποίοι προκειμένου να μεταθέσουν εργαζόμενους ζητούν μαύρα χρήματα σε φακελάκι.

Ανάστατοι είναι οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μετά την καταγγελία ότι επιτήδειος ζήτησε 600 ευρώ από νοσηλεύτρια προκειμένου να τη μεταθέσει από την Αθήνα στην Πάτρα. «Πατώντας» προφανώς στην ανάγκη της εργαζόμενης, δε δίστασε να της ζητήσει φακελάκι για να τη διευκολύνει.

Η νοσηλεύτρια απευθύνθηκε στη διοίκηση του Ευαγγελισμού για να καταγγείλει το γεγονός ενώ ήδη έχει σταλεί εις …διπλούν ο φάκελος στον αρμόδιο εισαγγελέα χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρξει αποτέλεσμα.
Η νοσηλεύτρια κατέθεσε στη διοίκηση του νοσοκομείου πως κάποιος γνωστός της αδερφής της ισχυρίστηκε πως μπορεί να τη μεταθέσει έναντι 600 ευρώ.

Βέβαια η εργαζόμενη όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr κατήγγειλε το γεγονός τόσο στη διοίκηση όσο και στην άμεση προϊσταμένη της ενώ όλα δείχνουν πως πιθανώς να δέχτηκε και απειλές αφού επιχείρησε στη συνέχεια να μην εμπλέξει την αδερφή της την οποία φέρεται να προσέγγισε ο επιτήδειος για να της ζητήσει χρήματα.


Πάντως η υπόθεση θα λάβει σύντομα μεγάλες διαστάσεις καθώς οι ενημερώσεις για τη συγκεκριμένη τακτική ορισμένων οι οποίοι εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους με την ευκαιρία τη μετάθεσης, έχουν φθάσει και στο γραφείο του νέου υπουργού Υγείας μετά το γραφείο του εισαγγελέα.

Δείτε το εμπιστευτικό έγγραφο της αναφοράς της διοίκησης του Ευαγγελισμού στον εισαγγελέα που παρουσιάζει το HealthReport.gr και βρίσκεται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου