Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Νικήτας Κακλαμάνης: Η κατάρρευση της Υγείας έχει ονοματεπώνυμο!



«Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της ΝΔ», δηλώνει στο Νewsbomb.gr ο υποψήφιος στην Α' Αθήνας

O Νικήτας Κακλαμάνης, πρώην υπουργός Υγείας και υποψήφιος στην Α' Αθήνας με τη ΝΔ δεν «μασάει» τα λόγια του. Μιλάει με ανοικτά χαρτιά και αφήνει σαφείς αιχμές κατά των διαδόχων του στο Υπουργείο Υγείας σε συνέντευξή του στο Newsbomb.gr. Ο υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών υποστηρίζει πως η κατάρρευση του τομέα της Υγείας έχει ονοματεπώνυμο, επισημαίνοντας τη λάθος πολιτική που ασκήθηκε στο υπουργείο Υγείας από το 2006 και μετά, φωτογραφίζοντας τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Άδωνι Γεωργιάδη και το Μάκη Βορίδη.

Συνέντευξη στον Βασίλη Σκουλαράκο

Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, ο κ. Κακλαμάνης τάσσεται υπέρ της πρότασης του Newsbomb.gr για παραγωγή γενοσήμων μόνο από ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως πρέπει να γίνει σωστή διεργασία για να μην οδηγηθεί η χώρα μας στα ευρωπαϊκά δικαστήρια κατηγορούμενη για αθέμιτο ανταγωνισμό.

Όσον αφορά τη μάχη των εκλογών, ο πρώην υπουργός τονίζει πως η μάχη δεν έχει κριθεί και στρέφει τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος πάντως αποφεύγει να απαντήσει αν τίθεται θέμα ηγεσίας στη ΝΔ σε περίπτωση ήττας την 25η Ιανουαρίου. Σημειώνει, ωστόσο, πως υπάρχουν στελέχη που ήδη έχουν «αυτοχριστεί» δελφίνοι.

1 σχόλιο:

  1. Μετα το διασυρμο της γερμανικης παραταξης στις εκλογες ,σαφως θα τεθει θεμα ηγεσιας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή