Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο σεβασμός στα θεσμικά όργανα του Ιατρικού Σώματος, είναι άγνωστη έννοια για το «δεκανίκι» του ΣΥΡΙΖΑ στον Ι.Σ.Α. κ. Ελευθερίου

Σε μια περίοδο που είναι απαραίτητη περισσότερο από ποτέ άλλοτε η ενότητα του Ιατρικού Σώματος, προκειμένου να ανατραπούν οι απαράδεκτες μνημονιακές πολιτικές των τελευταίων χρόνων στον χώρο της Υγείας, ο κ. Ελευθερίου επιλέγει για μια ακόμη φορά το ρόλο του διασπαστή.

Η απαράδεκτη ανακοίνωση που εξέδωσε σε βάρος των εκπροσώπων του Ιατρικού Κόσμου, οι οποίοι τιμώντας το θεσμικό τους ρόλο επισκέφθηκαν τον Πρωθυπουργό και συζήτησαν μαζί του τα ζητήματα που απασχολούν τους ιατρούς, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ο επικεφαλής της παράταξης ΝΙΚΙ- ΙΣΑ εξυπηρετεί προσωπικές πολιτικές και σκοπιμότητες.

Ο κ. Ελευθερίου επέλεξε τα προηγούμενα χρόνια με τη σιωπή του να στηρίξει τις πολιτικές ηγεσίες του Υπουργείου Υγείας που ευθύνονται για τις πολιτικές που σήμερα υποκριτικά καταγγέλλει.

Η παράταξη ΝΙΚΙ που δημιούργησε διασπώντας τη ΔΗΚΙ- ΙΣΑ, στηρίχθηκε στις πρόσφατες εκλογές του Συλλόγου μας από πρώην Υπουργούς, που δηλώνουν περήφανοι για τις πολιτικές που εφάρμοσαν και η μόνη τους ανησυχία ήταν μην τους κλέψει η τρόικα και η Μέρκελ, την πατρότητα των πολιτικών αυτών.

Στη συνέχεια, ο κ. Ελευθερίου αποδείχθηκε πρόθυμο δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια του τελευταίου να αλώσει το Προεδρείο του Ι.Σ.Α., κάτι που δεν κατάφεραν.

Και τώρα, λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου προσφέρει αλόγιστα και χωρίς περίσκεψη άλλο ένα «χέρι βοηθείας» στις πολιτικές δυνάμεις εκείνες που αποτελούν ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία της χώρας μας.

Κάθε μέρα που περνά, αποδεικνύεται όλο και περισσότερο ότι ο κ. Ελευθερίου χρησιμοποιεί με χονδροειδή τρόπο την παράταξη ΝΙΚΙ-ΙΣΑ ως μηχανισμό εξυπηρέτησης των προσωπικών του συμφερόντων.

Ας τον κρίνουν για τη συμπεριφορά του αυτή, οι συνάδελφοι μας που τον εμπιστεύθηκαν αλλά αυτός τους υφάρπαξε την ψήφο για να τη χρησιμοποιήσει ως μηχανισμό αποπληρωμής των δικών του προσωπικών οφειλών. Κι ας αναρωτηθούν αν αξίζουν να τους εκπροσωπεί ένας τέτοιος «συνδικαλιστής». 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΔ.Ι.Μ. ΔΗ.Κ.Ι. – Ι.Σ.Α.

1 σχόλιο: