Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Οι φαρμακοποιοί βγάζουν... αυτοδυναμία, μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπησηγια τις εκλογές της 25/1

Οι Farmakopoioi διενήργησαν διαδικτυακή δημοσκόπηση, η οποία είχε μεγάλη απήχηση. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι πράγματι ανατρεπτικά αν σκεφτεί κανείς ότι στην προ μνημονίου εποχή, οι φαρμακοποιοί ψήφιζαν συντριπτικά υπέρ της ΝΔ σε ένα ποσοστό που ξεπερνά το 80%.

Πλέον τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν ριζικά, αφού ως φαρμακοποιοί έχουμε νιώσει για τα καλά στο πετσί μας την οικονομική κρίση με πολλά άδικα μέτρα εις βάρος μας αλλά και εις βάρος της τσέπης των ασφαλισμένων. Οι πολιτικές των τελευταίων κυβερνήσεων έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα, με αποτέλεσμα πολλά φαρμακεία να έχουν κλείσει και αυτό όπως είναι φυσικό να φαίνεται και στην πρόθεση ψήφου στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Έτσι λοιπόν επί συνόλου 620 μοναδικών ψήφων η δημοσκόπηση έλαβε χώρα στο διάστημα 5 έως 9 Ιανουαρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτο κόμμα στους φαρμακοποιούς με ποσοστό 41,94%, ενώ η ΝΔ συγκεντρώνει μόλις το 15,81% των ψήφων. Ακολουθούν ΚΚΕ με 12,74%, ΠΟΤΑΜΙ με 5,81%, Χρυσή Αυγή με 5,48%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,68%, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει μόλις το 1,77%, ενώ η ΔΗΜΑΡ 1,13%. Άλλο κόμμα ψηφίζουν 7,9% ενώ θα απέχει από τις εκλογές το 2,74%.

Δείτε σε γράφημα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:



Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε το χρονικό διάστημα 5/1-9/1. 

2 σχόλια:

  1. Είναι γνωστά κουμμουνισταριά οι πλείστοι των φαρμακοποιών...ως επαγγελματίες έμποροι που είναι...ακόμα και όταν ψήφιζαν την ψευτοδεξιά,κατά βάση αριστερή, ΝΔ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΔ,ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ.ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ.

      Διαγραφή