Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΣΙΠΑΑ -ΠΕΔΥ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Υπενθυμίζουμε στους Συναδέλφους Πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης ΠΕΔΥ ότι στις πιο κρίσιμες από ποτέ ημέρες που περνά ο κλάδος μας, συγκεντρωνόμαστε αύριο για την Καθοριστική Γενική Συνέλευση.

Σάββατο 13/12/14 ώρα 11.00 π.μ. στο ξενοδοχείο STANLEY HOTEL (αίθουσα ΒΙΚΟΣ) οδός Οδυσσέως 1, πλατεία Καραϊσκάκη, σταθμός Μετρό Μεταξουργείο.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς ιατρός Π.Α.Α.-ΠΕΔΥ. Απαραίτητα δελτίο αστυνομικής Ταυτότητας και Βιβλιάριο Ασθενείας ή περίθαλψης ΤΣΑΥ

Ημερήσια διάταξη

1. Εγγραφές. Κόστος εγγραφής 30 ευρώ.
2. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
3. Χαιρετισμός προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής-Ενημέρωση.
4. Τοποθετήσεις μελών(αιτήματα, προτάσεις).
5. Απαντήσεις από προσκεκλημένο εκπρόσωπο του Υπουργείου.
6. Προετοιμασία αρχαιρεσιών για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.
7. Ορισμός εκπροσώπων πανελλαδικά.
8. Υποβολή υποψηφιοτήτων έως την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.
9. Ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής-Εξελεγκτικής επιτροπής
10. Προσδιορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών.

Ζητάμε την αθρόα προσέλευση σας και υποστήριξη των σκοπών μας για την προώθηση της Πανελλαδικής Πρωτοβάθμιας Δημόσιας Υγείας. Για να μην αφήσουμε να αναβληθεί ή να ματαιωθεί ξανά η εφαρμογή μιας δίκαιης για τους ιατρούς και τους πολίτες μεταρρύθμισης προς μια ορθολογική και ποιοτική Πρωτοβάθμια Περίθαλψη.

7 σχόλια:

  1. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ": "Για να μην αφήσουμε να αναβληθεί ή να ματαιωθεί ξανά η εφαρμογή μιας δίκαιης για τους ιατρούς και τους πολίτες μεταρρύθμισης προς μια ορθολογική και ποιοτική Πρωτοβάθμια Περίθαλψη."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατικός συνδικαλισμός,αγαπητέ,είναι αυτός πού τα προηγούμενα χρόνια,βοήθησε την κυβέρνηση να κλείσει κατ'αρχάς το ΙΚΑ καί προσφάτως τον ΕΟΠΥΥ με τίς απεργίες,καί μάλιστα ενώ τούς είχε προειδοποιήσει ο Γεωργιάδης ότι έχει σκοπό να κλείσει τον ΕΟΠΥΥ καί να διώξει όλους τούς ειδικούς.Επειδή δεν ήταν εύκολο αυτό προσεφέρθησαν αυτοί οι προδότες τού ΣΕΥΠΙΚΑ,τού ΙΣΑ καί τού ΠΙΣ να κατεβάσουν τον κόσμο σε απεργία καί έτσι να διευκολύνουν τον υπουργό να το καταφέρει ανώδυνα,όπερ καί εγένετο.Τώρα αυτοί οι ίδιοι προδότες προσπαθούν να ματαιώσουν καί το ΠΕΔΥ,νομίζοντας ότι τελικά θα μείνουν μόνον τα ιδιωτικά συμφέροντα στον χώρο της υγείας με τα οποία συνδέονται.Κούνια πού τούς κούναγε καί αυτούς τούς ίδιους αλλά κυρίως αυτούς πού τούς πιστεύουν καί τούς ακολουθούν.Αφού καταφέρουν να κλείσουν καί το ΠΕΔΥ,μετά θα έρθει η TASKFORCE καί θα ανοίξει πολυιατρεία σε κάθε περιοχή ,κάνοντας σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ,όχι όμως με 10e κατ'επίσκεψη αλλά με 5e.Έτσι αφού κλείσουν όλα σχεδόν τα ιδιωτικά ιατρεία,θα προσληφθούν οι άνεργοι γιατροί στα πολυιατρεία αυτά με 400e τον μήνα δουλεύοντας ήλιο με ήλιο.Τότε θα καταλάβουμε τι σημαίνει κρατικός συνδικαλισμός,δηλαδή προδοσία.

      Διαγραφή
  2. ... "Για να μην αφήσουμε να αναβληθεί ή να ματαιωθεί ξανά η εφαρμογή μιας δίκαιης για τους ιατρούς και τους πολίτες μεταρρύθμισης" ...
    Με 3.000 απολυμένους γιατρούς κι άλλους 1.500 τρελαμένους στα δικαστήρια,
    με διαλυμένα ΙΚΑ, με απασφαλισμένους ασφαλισμένους,
    τρέξτε να προλάβετε τη ΔΙΚΑΙΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ και την ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΠΦΥ.
    Μη χάσετε και τα οφφίτσια.
    Υ.Γ. Τα 30 € γιατί τα θέλετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τρέξουμε να προλάβουμε για να μην μείνουμε στον αέρα όπως πολύ θα το θέλατε κύριοι(τρπος τού λέγειν ),συνδικαλιστές.Όσο γιά το αν είναι δίκαιη καί ποιοτική η ΠΦΥ πού φτιάχνεται όσον εξαρτάται από εμάς θα κάνουμε το καλλίτερο πού μπορούμε.Επίσης να υπενθυμίσω ότι εμείς έχουμε κλειστά ιατρεία εδώ καί δέκα μήνες,εν αντιθέσει με τούς 3000 συναδέλφους πού επέλεξαν το ιατρείο καί τούς 1200 "τρελαμένους" πού έκαναν τα ασφαλιστικά μέτρα.Δεν κυνηγάμε κανένα οφφίτσιο,παρά μόνο την επιβίωση καί την δικαίωση,αφού επί 8 μήνες δουλεύουμε 8ωρο χωρίς ιατρείο,εν αντιθέσει με τούς "τρελαμένους".Όσο γιά τα 30 e θα δοατεθούν γιά να σταθεί ο σύλλογος στά πόδια του καί να καλύψει τα πρώτα του έξοδα.Τόσα χρόνια πού πληρώναμε τούς προδότες είδαμε τι πάθαμε.

      Διαγραφή
  3. Βλέπω πολύ σύντομα απογευματινά ιατρεία στο ΠΕΔΥ όπως υπάρχουν και στο ΕΣΥ , καλά κάνουν οι συνάδελφοι και οργανώνονται, σε λίγο το ΠΕΔΥ θα ναι εξαιρετικά δελεαστικο, σαν το ΕΣΥ χωρίς το βάρος της κλινικής, μόνο εξωτερικά ιατρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς είρωνα κε (ας πούμε συνάδελφε),δεν προσπαθούμε να επιτύχουμε απογευματινά ιατρεία στό ΠΕΔΥ,γιά επιλέον έσοδα.Το μόνο πού επιδιώκουμε είναι η ελάχιστη κατοχύρωση επιβίωσης γιατί έρχεται καταιγίδα, πού όποιον τον βρεί εκτός αλοιμονό του.Τότε θα μάθεις αγαπητέ να μην ειρωνεύεσαι.Τελικώς η κορύφωση της κρίσης,θα μας κάνει καλό γιατί όσοι επιβιώσουν θα επανέλθουν στις παλιές αξίες καί στον σεβασμό αν μη τι άλλο των συναδέλφων τους.Κοντός ψαλμός αλληλούια.

      Διαγραφή