Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

«Εριξαν» σέρβερ νοσοκομείων, στο αέρα η συνταγογράφηση

του Παναγιώτη Σπυρόπουλου | http://www.thetoc.gr/

Ομάδα νεαρών εισέβαλε στο Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου του Π. Αθηνών, σε ένδειξη συμπαράστασης στον Ρωμανό. Πρόβλημα στη συνταγογράφηση των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων


«Νέκρωσε» ο κεντρικός σέρβερ του υπουργείου Υγείας, μετά την εισβολή ομάδας νεαρών στο Κέντρο Λειτουργίας και Διαχείρισης Δικτύου (ΚΛΕΙΔΙ) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Προβλήματα σημειώνονται στη συνταγογράφηση και σε άλλες λειτουργίες μηχανογράφησης Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, όπως το Αιγινήτειο, το Λαϊκό, το Αρεταίειο και το Οφθαλμολογικό.

Οι νεαροί, εισέβαλαν στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου και άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες του Κέντρου. Οταν οι υπάλληλοι τους άνοιξαν, δήλωσαν ότι θέλουν να «κατεβάσουν» τον σέρβερ σε ένδειξη συμπαράστασης στον Νίκο Ρωμανό.

Οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με πληροφορίες, πρότειναν να «ρίξουν» οι ίδιοι τον σέρβερ προκειμένου να μην υπάρξουν καταστροφές, πράγμα που οι νεαροί δέχθηκαν.

Το ΚΛΕΙΔΙ, αποτελεί ανεξάρτητη οργανωτική μονάδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία -μεταξύ άλλων- γίνεται και η μηχανογράφηση των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων.

2 σχόλια:

  1. Ο σέρβερ του εκπα δίνει ίντερνετ στα πανεπιστημιακά ιδρύματα νοσοκομεια ιατρούς κτλοποτε κατα συνέπεια δεν μπορούν να συνταγογραφησουν με την πανεπιστημιακη σύνδεση έως αποκατάστασης δεν έχει σχέση το υπουργείο υγειας κ η συνταγογράφηση αν δεν ξέρετε μην παρά πληροφορείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σχεση εχει ο server του Πανεπιστημιου με ενδειξη συμπαραστασης?Απο ποτε ο φασισμος στην επικοινωνια των ανθρωπων και μαλιστα στην επαγγελματικη επικοινωνια αποτελει τροπο διαμαρτυριας?Για αλλη μια φορα επιβεβαιωνεται η ελλειψη επαγγελματισμου στην χωρα μας&το ποσο πισω ειμαστε στη διαχειριση κρισεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή