Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Στο ΓΛΚ οι διαπιστωτικές πράξεις για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ

Γράφει: Βασιλική Αγγουρίδη - VIRUS.COM.GR

«Κολλημένες» στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους είναι εδώ και μερικές ημέρες οι διαπιστωτικές πράξεις, για την απόδοση βαθμού Διευθυντή και Επιμελητή ΕΣΥ σε γιατρούς της ΠΦΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Virus, η υπογραφή των διαπιστωτικών αυτών πράξεων από το ΓΛΚ θα ξεκλειδώσει και το μισθολογικό όσων γιατρών έχουν ήδη κλείσει τα ιατρεία τους και έχουν επιλέξει την πλήρη και αποκλειστική εργασία και οι οποίοι προς το παρόν εργάζονται το 8ωρο και λαμβάνουν περί των 1200 ευρώ αμοιβή.

Βέβαια, το τοπίο παραμένει θολό για το μέλλον των γιατρών του ΠΕΔΥ που έχουν προσφύγει εναντίον της αλλαγής του εργασιακού τους καθεστώτος και έχουν διατηρήσει το ιατρείο τους. Οι γιατροί αυτοί, βέβαια, λαμβάνουν την ίδια αμοιβή με τους συναδέλφους τους, ενώ το ωράριο τους στις μονάδες της ΠΦΥ δεν ξεπερνά τις 6 ώρες, όπως προβλεπόταν με το προηγούμενο καθεστώς.

Πληροφορίες πάντως θέλουν, καθυστερήσεις να καταγράφονται και από την πλευρά των Υγειονομικών Περιφερειών, με την 4η ΥΠΕ να μην έχει ακόμα στείλει τις σχετικές διαπιστωτικές πράξεις στο ΓΛΚ.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ !
    ΜΟΝΟ Η 4η ΥΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΓΛΚ ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 1η ΚΑΙ 2η !!!!!!!!!!
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥ 5ΩΡΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ ΜΕ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΟΛΙΓΟΝ Ή ΠΟΛΥ ΚΕΠΑ. ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΡΙΣΚΑ ΑΓΑΠΗΤΕ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δική σου επιλογή απ'ότι καταλάβαμε αγαπητέ,είναι η των μεγίστων επιδιώξεων,σαν μικρό λαμόγιο πού είσαι,υπό την σκιάν των πτερύγων των μεγαλολαμόγιων συνδικαλισταράδων.Είσαι χαρακτηριστικό παράδειγμα "προοδευτικού λαμόγιου",δηλαδή Πασοκανθρώπου,πού δυστυχώς έγινε "γιατρός",αλλά μετά το τέλος της κρίσης πού είναι κοντά θα πάψει να υφίσταται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή