Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Δεν υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω καθυστέρησης του ελέγχου από τις ελεγκτικές εταιρείες – πρέπει άμεσα να καταβληθούν τα ποσά


Δημοσιεύθηκε Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 11:56

Σε συνέχεια της από 4/12/2014 με αρ. πρωτ.305 επιστολής μας ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι η εταιρεία «ΣΟΛ Συμβουλευτική – Ωρίων – ExpertOpinion» δύναται σύμφωνα με την από 5/12/2014 επιστολή της να ολοκληρώσει την διαδικασία ελέγχου του ΕΟΠΥΥ εντός 2 έως 4 εβδομάδων όπως αναφέρει, σε αντίθεση με τις άλλες 3 Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρείες που ζητούν από τον ΕΟΠΥΥ να αναλάβει τον έλεγχο χωρίς να χρεωθούν οι πάροχοι Υγείας, διότι αδυνατούν με τα δεδομένα που έχουν να διενεργήσουν με ασφάλεια τον έλεγχο.

Σε κάθε περίπτωση ο Ι.Σ.Α. είχε εξ αρχής επισημάνει ότι το κόστος ελέγχου που διενεργείται είτε από τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρείες (ΙΕΕ) είτε από τον ΕΟΠΥΥ πρέπει να βαρύνει εξ ολοκλήρου τον ΕΟΠΥΥ και όχι τους ιατρούς.

Σε περίπτωση που οι προσπάθειες διενέργειας ελέγχου και της εταιρείας αυτής αποβούν άκαρπες επισημαίνουμε ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει ήδη καθυστερήσει ιδιαιτέρως την διαδικασία αποπληρωμής των ιατρών οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον τεράστια βιοποριστικά προβλήματα και διαμαρτυρόμαστε εκ νέου έντονα για τη μη καταβολή του 10% των ιατρικών επισκέψεων του 2012,2013 και 2014 το οποίο κατ' εκτίμηση ανέρχεται στα 7.000 ΕΥΡΩ για κάθε ιατρό.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ  ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΙΕΕ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ??ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ??ΕΑΝ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΠΕΔΥ.ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΤΕΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΙΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

    ΕΥΔΟΚΙΑ ΓΑΡΓΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή