Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ

- Tου κ. Αναστασίου Βασιάδη, Προέδρου Υγειονομικών ΕΤΑΑ (πρώην ΤΣΑΥ) και μέλους Δ.Σ. του Π.Ι.Σ. -

"Η μετάβαση του κλιμακίου του Πανελλήνιου 
Ιατρικού Συλλόγου επιφύλαξε στα μέλη του μια ευχάριστη έκπληξη, που ήταν η γνωριμία με τον ποιητή ιατρό Δημήτρη Κρανιώτη.

Σε ειδική εκδήλωση φιλοξενίας που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας υπό την προεδρεία του Κωνσταντίνου Γιαννακόπουλου, παρουσιάστηκε η ποιητική συλλογή «ΕΝΔΟΓΡΑΜΜΑ» που αντίτυπά της ο ποιητής προσέφερε στους επισκέπτες.

Ο ιατρός ποιητής Δημήτρης Κρανιώτης, Μέλος της Διοίκησης του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, ανέδειξε από πολύ νωρίς το ποιητικό του ταλέντο κερδίζοντας την γενικότερη αναγνώριση και κατακτώντας πλήθος διεθνών διακρίσεων. 

Η ποίησή του έχει μεταφραστεί σε όλες σχεδόν τις γνωστές γλώσσες της Διεθνούς Κοινότητας. 

Λιτός, μεστός και έμπλεος φιλοσοφικών νοημάτων, ο ποιητικός λόγος του Δημήτρη Κρανιώτη, κερδίζει τον αναγνώστη από τη πρώτη στιγμή και τον κάνει κοινωνό και μέτοχο της σκέψης, της αγωνίας και των αναζητήσεών του".

-------------------------

Σε αντιστοίχιση με την επικαιρότητα, το μέλος του κλιμακίου του ΠΙΣ Αναστάσιος Βασιάδης επέλεξε και απήγγειλε στην ομήγυρη της κοινωνικής εκδήλωσης το ποίημα «ΕΞΙΣΩΣΗ», ως ελάχιστη αναγνώριση από την Ιατρική Κοινότητα του ποιητικού ταλέντου του Δημήτρη Κρανιώτη.

1 σχόλιο: