Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Στον χορό των επισχέσεων και τα Κέντρα Αποκατάστασης - Η Συνέλευση θααποφασίσει

Σε Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη της την ερχόμενη Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου η Ένωση Κέντρων Αποκατάστασης (ΕΚΑΕ), προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες ενέργειες στο πλαίσιο διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου.
Τα αιτήματα μας δεν είναι συντεχνιακά, όπως αναφέρει η Ένωση, ζητούμε τα αυτονόητα, την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις επιχειρήσεις μας, την εφαρμογή ενός σταθερού πλαισίου συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ, χωρίς μονομερείς αλλαγές στους όρους σύμβασης, χωρίς την εφαρμογή εξοντωτικών rebate και claw back, που οδηγούν τις επιχειρήσεις μας σε πτώχευση και χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτές, στην ανεργία.


Όπως ο υπόλοιπος Ιδιωτικός Τομέας της Υγείας, έτσι και τα Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας υφίστανται τις συνέπειες μιας αδιέξοδης πολιτικής, που αντί να τιμωρεί όσους παρανομούν, στήνει το σύνολο των επιχειρήσεων του κλάδου στο εκτελεστικό απόσπασμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα Κέντρα Αποκατάστασης προσανατολίζονται σε κινητοποιήσεις με πιο πιθανό σενάριο τις επισχέσεις υπηρεσιών για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. 
Να σημειωθεί ότι τα μέλη της Ένωσης Κέντρων Αποκατάστασης (ΕΚΑΕ) σήμερα ανέρχονται σε 20 και πρόεδρος είναι ο κ. Χρήστος Βιρβίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου