Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Νικητής ο Χάρης Βαβουρανάκης στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου

Το ψηφοδέλτιο “Δύναμη υγείας” με επικεφαλής τον ορθοπεδικό Χάρη Βαβουρανάκη κατέκτησε, τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου αφού αναδείχθηκε πρώτο με 474 ψήφους. 

Ακολουθεί ο χειρουργός Ηλίας Σανιδάς με 278 ψήφους και ο καρδιολόγος Γιώργος Κοχιαδάκης με 275 ψήφους. Ο υποψήφιος του ΚΚΕ Β. Κούδας συγκέντρωσε με το ψηφοδέλτιό του 38 ψήφους. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το ψηφοδέλτιο του Χ. Βαβουρανάκη κερδίζει 6 έδρες, τα ψηφοδέλτια των Η. Σανιδά και Γ. Κοχιαδάκη από 3 έδρες και το ψηφοδέλτιο του Β. Κούδα 1 έδρα. 

Το νέο Δ.Σ. θα συνεδριάσει το επόμενο διάστημα προκειμένου να εκλέξει τον νέο πρόεδρο που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Χάρης Βαβουρανάκης. 

Οι γιατροί του Ηρακλείου ψήφισαν για την εκλογή δεκατριών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου και έξι τακτικών μελών και αντιπροέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου και έξι αναπληρωματικών μελών. Ακόμη, τριών τακτικών μελών και τριών αναπληρωματικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής και τέλος δώδεκα εκπροσώπων του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

1 σχόλιο:

  1. Άλλο ένα αποτέλεσμα που στέλνει μηνύματα καθώς ο συνδιασμός αποτελείται απο νέους άφθαρτους συναδέλφους.Ειμαι σίγουρος οτι θα υπάρχουν και 2 μέλη εργαστηριακών στίς 6 έδρες που εκλέγονται.
    Σ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή