Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΠΟΕΔΗΝ: Κενές περιεχομένου οι διαβεβαιώσεις για μη απολύσεις



«Οι διαβεβαιώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου ότι η αξιολόγηση δε σημαίνει απολύσεις, είναι κενές περιεχομένου».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Λ.Γρηγοράκου σε σύσκεψη – επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Σοφία» ότι η Αξιολόγηση των εργαζομένων στη Δημόσια Υγεία δεν θα σημαίνει και απολύσεις.

Η ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνει στην ανακοίνωσή της τα εξής:

1. Αξιολόγηση «καλών – κακών και άσχημων» στο Δημόσιο Τομέα Υγείας δεν μπορεί να υπάρξει!!!

2. Ο κος Αναπληρωτής Υπουργός, γνωρίζει εξαιρετικά καλά τις τραγικές έως επικίνδυνες ελλείψεις εργαζομένων, άλλωστε προέρχεται εργασιακά, από το χώρο. Αδικεί τον εαυτό του και όλους εμάς, να μην έχει να πει μια κουβέντα για την κάτω από το όριο λειτουργία μας

3. Καταπονημένοι – γερασμένοι εργαζόμενοι καλύπτουν τα δραματικά κενά του Συστήματος και αξιολογούνται ως ανεπαρκείς ....!!! Αιδώς Αργείοι!!!!

4. Οι κυβερνητικές δεσμεύσεις στη ΤΡΟΪΚΑ για διαθεσιμότητες περνούν μέσα από την δήθεν Αξιολόγηση και αποτελούν «προφάσεις εν αμαρτίαις». Οι διαβεβαιώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας παραμένουν κενές περιεχομένου. Άνευ σημασίας – αξίας – ουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου