Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος κρύβεται πίσω από το «σκάνδαλο» με το ξεπούλημα του «Ερρίκος Ντυνάν»;

Οργιάζει η φημολογία στον χώρο της υγείας ότι το νοσοκομείο ενδέχεται να περάσει με συνοπτικές διαδικασίες στον Όμιλο Υγεία

Δεν έχουν περάσει παρά ελάχιστα 24ωρα από τη στιγμή που στην Ελλάδα έλαβε χώρα και τυπικά, διότι ουσιαστικά προετοιμαζόταν καιρό τώρα, το μεγαλύτερο σκάνδαλο της δεκαετίας και όλα δείχνουν ότι οι βασικοί πρωταγωνιστές αυτού, είναι προ των πυλών της εφαρμογής του σχεδίου Β’.

Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι οργιάζει στο χώρο της υγείας, η φημολογία που θέλει τον όμιλο Υγεία, συμφερόντων Βγενόπουλου, να βρίσκεται προ των πυλών της «εξαγοράς» του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» από την εταιρία Ημιθέα Α.Ε. που φέρεται να ανήκει στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά η απόλυτη σιωπή των βασικών παραγόντων αυτής της απίστευτα κακοστημένης υπόθεσης, που εδώ και τέσσερα 24ωρα δεν έχουν κάνει ούτε μια κίνηση για να εκφράσουν τις θέσεις τους στα όσα τους καταλογίζονται από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έρχονται στο φως.

Αποκαλύψεις που λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας και πλέον θα υποχρεώσουν την ελληνική δικαιοσύνη να παρέμβει, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως από την πλευρά των κομμάτων της αντιπολίτευσης ετοιμάζεται ο πλήρης φάκελος, με όλα τα στοιχεία της απίστευτης υπόθεσης, προκειμένου να κατατεθεί στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.olympia.gr, κάνει λόγο για σειρά κακουργημάτων που έχουν διαπραχθεί σε αυτή τη διαδικασία ξεπουλήματος του «Ερρίκος Ντυνάν», αποκαλύπτοντας ότι το νοσοκομείο παραχωρήθηκε σε εταιρεία με τζίρο 3.000 ευρώ, η οποία κατόρθωσε -ωστόσο- να εμφανίσει επιταγή 115 εκ. ευρώ και να γίνει -μέσω πλειστηριασμού- η νέα ιδιοκτήτριά του.

Το δημοσίευμα παρουσιάζει τον τελευταίο ισολογισμό της εταιρίας New Evolution, η οποία στις 19 Σεπτεμβρίου μετονομάστηκε σε Ημιθέα Α.Ε.. Τονίζει, μάλιστα, ότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν εμφανίζει ούτε έναν εργαζόμενο, δηλώνοντας τζίρο μόλις 3.000 ευρώ για το 2013.

Πλέον, αυτό που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον και που θα δώσει νέες διαστάσεις σε αυτή τη σκοτεινή υπόθεση, είναι η δημοσιοποίηση των στοιχείων μεταβολής της New Evolution σε Ημιθέα Α.Ε., καθώς και των ονομάτων των μελών του Δ.Σ. της νέας εταιρείας, τα οποία και θα πρέπει με το πόθεν έσχες τους να δικαιολογούν την εμφάνιση της επιταγής των 115 εκ. ευρώ, με την οποία «έκλεισε» ο πλειστηριασμός του νοσοκομείου υπέρ της.

Με ενδιαφέρον, βέβαια, αναμένεται και η στάση που θα τηρήσει η κυβέρνηση, καθώς ήδη εκκρεμεί η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά και των κ. Βορίδη και Χαρδούβελη στην ερώτηση Νικολόπουλου στη Βουλή, ενώ μετά και την επίσημη παρέμβαση του τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη δημόσια τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου και για τη δική του πρόθεση να απευθύνει ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, το θέμα παίρνει διαστάσεις εξαιρετικά απρόβλεπτες για εκείνους που πίστευαν ότι θα έκαναν τη δουλειά τους στα… τυφλά.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτός ή αυτοί που πραγματικά κρύβονται πίσω από όλο αυτό το σχέδιο εξαπάτησης του ελληνικού λαού και δημιουργίας νέων δεδομένων στο χώρο της ελληνικής οικονομίας για την «αρπαγή» επιχειρήσεων και όχι μόνο από κερδοσκοπικά ιδρύματα (ελληνικά και ξένα) θα αντιμετωπίσουν το σύνολο των ευθυνών που έχουν, όπως ακριβώς θα προκύψουν από την έρευνα της ελληνικής δικαιοσύνης.

Διότι, είτε το θέλουν είτε όχι, η ανεξάρτηση ελληνική δικαιοσύνη θα δηλώσει και πάλι παρούσα…

Read more: http://www.newsbomb.gr/fakelos-ygeia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου