Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί ο “πράσινος” Γρηγοράκος έκανε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση! Το παρασκήνιο και ο “θόρυβος” στο Μαξίμου



Όσοι παραβρέθηκαν στο 13ο συνεδρίο Healthwolrd του Ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου είδαν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκο να κάνει αντιπολίτευση στον ίδιο του τον...εαυτό αλλά και στο κόμμα του που επί σειρά ετών “έτρεχε” το ΕΣΥ. 

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - ΙΑΤROPEDIA

Και τι δεν είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας. Για λανθασμένες στρατηγικές, για προχειρότητες και μπαλώματα στις προσλήψεις που γίνονται τώρα αλλά ακόμη και για νοσοκομεία που εγιναν και δεν θα έπρεπε να δημιουργηθούν. 

Η ομιλία του κ.Γρηγοράκου όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, προκάλεσε αναταράξεις στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και έντονο προβληματισμό στο περιβάλλον του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Την ίδια ώρα τα νέα έφθασαν και στο Μιλάνο όπου παραβρισκόταν ο πολιτικός του προϊστάμενος υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης για το άτυπο συμβούλιο υπουργών υγείας. 

Το κλίμα εντάθηκε περισσότερο στις σχέσεις των δύο ανδρών οι οποίοι έχουν μάλλον...τυπική συνεργασία. 

Πάντως στο Μέγαρο Μαξίμου ο προβληματισμός εστιαζόταν στο γεγονός αν ο Ευαγ΄λεος Βενζιελος ήταν ενημερωος για τις τοποθετησεις Γρηγοράκου, δεδομένου άλλωστε και του χαμηλού δημοσκοπικού προφίλ τόσο του ίδιου όσο και του ΠΑΣΟΚ. 

Βέβαια οι αλήθειες Γρηγοράκου για όσα έγιναν και δεν έγιναν στο ΕΣΥ κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας και από το ΠΑΣΟΚ, έκαναν πολλούς να μιλήσουν και πικρές αλήθειες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου