Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Πρόταση Βενιζέλου για περίθαλψη στο ΕΣΥ παιδιών & ενηλίκων της Γάζα

Πρόσκληση στα πληγωμένα παιδιά αλλά και τους ενήλικες της Γάζας, οι οποίοι τραυματίστηκαν από τους βομβαρδισμούς, να φιλοξενηθούν στα ελληνικά νοσοκομεία, απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, προσερχόμενος στο Έκτακτο Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος, «είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην αποκατάσταση των παιδιών αλλά και ενηλίκων, που έχουν τραυματιστεί, ως θύματα της κατάστασης στη Γάζα. Είναι τα νοσοκομεία μας, τα στρατιωτικά και τα πολιτικά ανοικτά και έτοιμα να υποδεχτούν τα παιδιά της Γάζας και της ευρύτερης περιοχής».
Όσον αφορά την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και κυρίως την κατάσταση στη Γάζα ο κ. Βενιζέλος τάχθηκε υπέρ της λύσης «στη βάση δύο κρατών που θα ζουν το ένα δίπλα στο άλλο, με επιστροφή στα σύνορα του 1967 και με αποδοχή και της αιγυπτιακής πρωτοβουλίας αλλά και του αμερικανικού σχεδίου για την ειρήνευση στην περιοχή».

1 σχόλιο:

  1. Ο λαομίσητος , ανύπαρκτος και αιώνια κρατικοδίαιτος απο φοιτητής σχεδόν , πολιτικός καιροσκοπος βγήκε κάτι να πει κάνωντας μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα. Τηλεπωλητές ανίδεοι , κομπλεξικού και αμόρφωτοι, κατέστρεψαν την έστω υποτυπώδη υγεία του έλληνα, κατέστρεψαν ζωές γιατρών και νοσηλευτών και τώρα κομπάζει τάχαμου για ανθρωπιστικά ιδεώδη που θαααααα προσφέρει. Πώς , με ποιούς και με τι; Άει στο διάολο εσύ και ο συρφετός που σας αφήνουμε ακόμη να ορίζεται τις τύχες μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή