Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Συνέντευξη του Μάκη Βορίδη στο Healthview



HEALTH VIEW. 
"Φρέσκος" υπουργός Υγείας ο κος Βορίδης αφού δεν έκλεισε καν ένα μιση μήνα στο υπουργείο έδωσε συνέντευξη στο Healthvew, μιλώντας για τις προτεραιότητες του στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε, διαδέχοντας τον πολυσυζητημένο Άδωνι Γεωργιάδη. Ο κος Βορίδης ξεκαθάρισε ότι στρατηγική στόχευση της κυβέρνησης είναι η αύξηση της χρήσης των γενοσήμων και ότι θα πρέπει να πάψουμε ως Έλληνες να διαστρεβλώνουμε στην πράξη αυτά που αποφασίζουμε ότι είναι σωστά και δίκαιο να εφαρμόσουμε. Τόνισε δε, ότι δε μπορεί να είναι πλέον ανεκτό να διατηρούμε ηψηλή φορολογία και να πληρώνουν οι ασφαλισμένοι, επειδή"κάποιοι θέλουν να κερδίσουν". Επίσης δήλωσε ότι "είναι ώριμες οι συνθήκες για να ξανακοιτάξουμε τα νούμερα και να ξαναδούμε το θέμα του κοινωνικού προυπολογισμού".

Ο νέος υπουργός έριξε το γάντι προς τους επαγγγελματίες της ιδιωτικής υγείας λέγοντας γιατροί φαρμακοποιοί και εταιρείες "λένε" ότι έχουν αντιληφθεί ότι πρέπει να περιορίσουμε τη δαπάνη αλλά στην πράξη κάνουν άλλα.

Ο κος Βορίδης εκτός από τα θέματα της υγείας, μίλησε για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών αλλά και για τις φήμες που λένε ότι το γραφείο του υπουργείου Υγείας αποτελεί για αυτόν ένα είδος "πολιτικού προθαλάμου"

Διαβάστε τη συνέντευξη του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου