Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Πέθανε ο ασθενής που κατήγγειλε φακελάκι

HMEΡΗΣΙΑ -  

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Εχασε τη μάχη για τη ζωή στην Εντατική ο ασθενής που κατήγγειλε τον 60χρονο χειρουργό και Διευθυντή Τμήματος Κλινικής του Ευαγγελισμού για «φακελάκι».

Ο 67χρονος ασθενής απεβίωσε την Κυριακή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου και νοσηλευόταν μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο άτυχος άντρας έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδίας. Μέτα την καταγγελία για χρηματισμό του καρδιοχειρουργού το μπάι-πας ανέλαβε να διενεργήσει άλλος χειρουργός της καρδιοχειρουργικής κλινικής. Σημειώνεται, όμως, ότι ο 67χρονος υποβλήθηκε σε τετραπλό μπάι-πας μία ιδιαίτερα βαριά επέμβαση, ενώ λίγες ώρες αφότου χειρουργήθηκε, υπέστη έμφραγμα.

Την περασμένη Παρασκευή μιλώντας Mega για το περιστατικό είχε αναφερθεί στον 60χρονο χειρουργό, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν «κοινό εκβιαστή».

Ο συνταξιούχος ασθενής είχεπει ότι πήγε στον Ευαγγελισμό με έμφραγμα, και ο καρδιοχειρουργός του ζήτησε 1.500 ευρώ προκειμένου να τον χειρουργήσει!

7 σχόλια:

  1. Μόνο με αυτοκάθαρση μπορεί να λυθεί το πρόβλημα. Σε όσους δεν φτάνει ο μισθός του ΕΣΥ , που πράγματι είναι λίγος, να παραιτηθούν και στον ιδιωτικό τομέα μπορούν να ζητούν ότι και όσο θέλουν.
    Λαμόγια και ξεφτιλισμένοι σαν το λαμόγιο στον Ευαγγελισμό δεν πρέπει να τους αφήνουμε πλέον να μας ξευτιλίζουν ομαδικά στα μάτια του κόσμου. Δια βίου αφαίρεση άδειας άσκησης επαγγέλματος σε αποδεδειγμένες τέτοιες περιπτώσεις, γιατί όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια !
    Ν.Σ. καρδιολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλουμε άριστους χειρουργούς ,με ανθρωπινο πρόσωπο,άριστα εκπαιδευμένους να κάνουν μια επέμβαση τη μέρα,να απαντάν όλα τα τηλέφωνα,να παίρνουν 1800 ευρώ και να μην παίρνουν φακελάκι και να τους λέμε και αν σου αρέσει μεγάλε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O αριστος χειρουργος, ο αριστα εκπαιδευμενος,που αμοιβεται ελαχιστα να βγει στο ελευθερο επαγγελμα συναδελφε και να μην εκβιαζει τον κοσμο που παει στο κρατικο νοσοκομειο.Αν ειχε χρηματα ο φουκαρας που πεθανε θα πηγαινε στον ιδιωτικο τομεα και δεν θα εκλιπαρουσε να χειρουργηθει.Με την λογικη αυτη και ο δικαστης πρεπει να χρηματιζεται??????.

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστά . Ν.Σ.

      Διαγραφή
    3. εγω λεω να τους πληρωνει κανονικα,οσο υπαρχουν τετοιες αμοιβες θα υπαρχουν και οι παρεκτροπες....
      γιατι οι αλλοι δεν χρηματιζονται ,μονο οι γιατροι?μα που ζεις σε αλλη χωρα??

      Διαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΤΑΔΕ ΟΧΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΜΕ ΣΕΙΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
    ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΕΩΝΙΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστή η παρατήρηση συνάδελφε Ν.Σ. όπως και τα παράνομα ιατρεία των νοσοκομειακών φοροφυγάδων που τυγχάνουν οικονομικής ασυλίας απο ενα κράτος συνένοχο τελικά στην παραβατικότητα και το οικονομικό έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή