Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Στην καταγγελία της σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ προχωρούν τα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα


Στην καταγγελία της σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ προχωρούν τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα, καθώς κρίνουν ότι είναι ασύμφορη η συνέχιση της σύμβασης για έναν ακόμη χρόνο.

Την καταγγελία των συμβάσεών τους με τον ΕΟΠΥΥ συζήτησαν τα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων στη γενική συνέλευση τους τη Δευτέρα.

Η εισήγηση του Δ.Σ του Συνδέσμου ήταν ταυτόσημη με την απόφαση του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Φορέων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΕΙΦΠΦΥ) όπως την εξέφρασε στην συνέλευση ο εκπρόσωπός της και έγινε παμψηφεί αποδεκτή.

Τα κύρια σημεία της εισήγησής ήταν :

1. Ο έλεγχος της συνταγογράφησης διαγνωστικών εξετάσεων είναι αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ.

2. Επί της ανωτέρω αρχής, όποια εξέταση συνταγογραφείται και λαμβάνει την έγκριση του ΕΟΠΥΥ εκτελείται και ως εκ τούτου αποζημιώνεται στο σύνολο της.

3. Μη αποδεχόμενος ο ΕΟΠΥΥ την ανάληψη των ευθυνών του για τον έλεγχο της συνταγογράφησης και της χρηστής εκτέλεσης του προϋπολογισμού δεν απομένει τίποτα άλλο από την καταγγελία της σύμβασης εκ μέρους μας.

Το σύνολο των μελών που τοποθετήθηκαν δήλωσαν ότι εν μια νυκτί οι μονάδες τους κατέστησαν ζημιογόνες με το Claw Back και Rebate και η συνέχισή του για μια ακόμη χρονιά θα τους οδηγήσει στην οικονομική τους καταστροφή, στο κλείσιμο των επιχειρήσεων τους, στην απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Συνεπώς δεν έχουν κανένα λόγο να επιθυμούν την διατήρηση μιας σύμβασης που το οικονομικό της αποτέλεσμα είναι εκ των προτέρων ζημιογόνο και καταστροφικό.

4 σχόλια:

  1. ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O ορισμος του μαζοχισμού. Καταγγέλουν στα λόγια, εξυπηρετούν με ΕΟΠΥΥ στην πράξη δυό χρόνια τώρα. Κανείς δεν τους πιστεύει πλέον. Θα συνεχίζουν να δέχονται ΕΟΠΥΥ , θα συνεχίσουν να καταγγλέλουν τον ΕΟΠΥΥ στα λόγια μέχρι να πτωχεύσοιυν ολοκληρωτικά. Αυτη είναι η τύχη όποιου έμαθε να είναι μόνο κρατικοδίαιτος στις καλές εποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ(ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ) ΙΩΑΝΝΙΝΑ22 Ιουλίου 2014 στις 7:58 μ.μ.

    ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ? ΘΑ ΔΟΥΜΕ. ....... Η ΠΟΣΙΠΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ SITE..ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ- ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ( ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή