Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΠΟΕΔΗΝ: Καθολική η αξιολόγηση, χωρίς εξαιρέσεις



Καθολική θα είναι η αξιολόγηση των υπαλλήλων του δημοσίου, επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), απαντώντας σε συζητήσεις περί δήθεν εξαίρεσης κλάδων εργαζομένων από την αξιολόγηση.

Υπενθυμίζοντας την απεργιακή κινητοποίηση της ερχόμενης Τετάρτης 23 Ιουλίου, η ΠΟΕΔΗΝ σημείωσε πως την ημέρα αυτή θα επιστραφούν στο υπουργείο Υγείας τα Φύλλα Αξιολόγησης ως «απαράδεκτα».

IATRONET

Στη σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της Ομοσπονδίας αναφέρει ότι «η κυβέρνηση πανικοβλήθηκε μπροστά στην επώνυμη, καθολική και ενυπόγραφη άρνηση των υγειονομικών να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση, με την οποία επιδιώκει τη διάλυση και ιδιωτικοποίηση των δημόσιων κοινωνικών αγαθών και να κατασκευάσει νέα θύματα για την Τρόικα.

Άρχισε να «διασπείρει» ψευδείς ειδήσεις για δήθεν εξαίρεση κλάδων εργαζομένων από την Αξιολόγηση.

Ενισχύει φαινόμενα επαγγελματικού κανιβαλισμού μεταξύ των υπηρετούντων υπαλλήλων στα Νοσοκομεία που εργάζονται σε συνθήκες εργασιακής εξουθένωσης.

Ο Ν.4250/2014 αφορά το σύνολο των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία και των Δημοσίων Υπαλλήλων. Δεν εξαιρείται κανείς από το θυσιαστήριο της διαρκούς κινητικότητας, διαθεσιμότητας - απολύσεων και των νέων μισθολογικών απωλειών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου