Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Αποφαση ΔΣ ΠΕΙΚ

28-6-2014

Το Διοικητικο Συμβουλιο της ΠΕΙΚ που συνεδριασε αμεσως μετα την χθεσινη συναντηση με τον νεο Υπουργο κο Βοριδη και διαπιστωνοντας το αδιεξοδο των συζητησεων και διαπραγματευσεων, την συνεχιση της ιδιας Κυβερνητικης πολιτικης που οδηγει στο οδυνηρο κλεισιμο, αποφασισε ΟΜΟΦΩΝΑ την υλοποιηση της ΟΜΟΦΩΝΗΣ αποφασης της Γενικης Συνελευσης της 4-6-2014 για ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ.

Αυτο σημαινει οτι οι παραμενοντες ασθενεις δεν επηρεαζονται μεχρι την αποθεραπεια τους, απλα ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΕΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ.

Εξαιρουνται οι Αιμοκαθαρομενοι ασθενεις διοτι στον κωδικο των Αιμοκαθαρσεων θα υπαρξει περικοπη μονο 10%, αρα μεχρι και τον Οκτωβριο δεν θα υπαρχει προβλημα.

Ακομη ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ σε Εξωτερικους ασθενεις οπου η περικοπη θα ξεπερασει το 60%.

Συνεπως, ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ σε νεες εισαγωγες ασθενων και σε Διαγνωστικες εξετασεις σε εξωτερικους ασθενεις απο ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014.

ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ η ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ και καμμια ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΑΜΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Αφου δεν υπαρχουν λεφτα, τοτε θα παρεχουμε υπηρεσίες συμφωνα με τις οικονομικες δυνατοτητες του ΕΟΠΥΥ.

Νεο ΔΣ ΠΕΙΚ την προσεχη Τεταρτη 2 Ιουλιου, στις 12.30, για τους τροπους υλοποιησης της αποφασης.

Υπενθυμιζουμε στους κακοπιστους οτι ενω μπαινουμε στον Ιουλιο 2014 εχουμε πληρωθει ΜΟΝΟ 2 μηνες και ακομη υπαρχουν ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ προς το ΔΣ της ΠΕΙΚ για την ΕΠΙΣΧΕΣΗ απο τους συναδελφους, οι οποιες ενεργοποιουνται απο σημερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου