Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Οι ασθενείς ψάχνουν κρεβάτι και ο Γεωργιάδης κάνει... spa!


Τελικά σε αυτή τη χώρα τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Την ώρα που οι ασθενείς δεν βρίσκουν κρεβάτι στα νοσοκομεία, ο κύριος υπεύθυνος για τη διάλυση του δημοσίου συστήματος υγείας, ο αρμόδιος υπουργός κ. Α. Γεωργιάδης, εθεάθη με τη ρομπίτσα του στο πανάκριβο spa του Costa Navarino.

Έκπληκτοι οι ένοικοι του ξενοδοχείου δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους, ενώ μικρή μερίδα δεν δίστασε να τον αποδοκιμάσει.

Φαίνεται ότι οι εντολές του Πρωθυπουργού προς τα μέλη της κυβέρνησης και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για να βγουν στους δρόμους και να απευθυνθούν στους Έλληνες ψηφοφόρους, ερμηνεύονται κατ' αυτό τον τρόπο από τον κ. Γεωργιάδη.

Έτσι είναι κ. Σαμαρά...

Τα πιο φθηνά γενόσημα για την υγεία των Ελλήνων...

Τα πιο ακριβά spa για την ξεκούραση του Υπουργού Υγείας...

Πηγή: newsbomb.gr

Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia-politiki/311810/oi-astheneis-psachnoun-krevati-kai-o-georgiadis-kanei-spa/#ixzz2zHBG1hGX

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ SPA TOY COSTA NAVARINO ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΣΤΟ COSTA NAVARINO ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ !.ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΓΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΣΤΟ KOSTA NAVARINO!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί κάνουμε ότι μόλις ήρθαμε από τον πλανήτη Αρη;Δεν γνωρίζουμε τους σκοπούς των πολιτικών μας; Και αυτοί που δεν πήγαν τώρα για σπά θα πανε σε ανύποπτο χρόνο.Ας τους απαντήσουμε στις εκλογές!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή