Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σε επίσχεση εργαστηριακοί γιατροί της Κρήτης

Γράφει: Βασιλική Αγγουρίδη - VIRUS.COM.GR

Σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ καλεί τα μέλη του, από σήμερα, ο Σύλλογος Μικροβιολόγων του Ηρακλείου, στην Κρήτη, αντιδρώντας στις επιλογές της κυβέρνησης για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

«Η φωνή της Κρήτης να γίνει φωνή όλης της Ελλάδας», ζητάει ο Σύλλογος Μικροβιολόγων Ηρακλείου, καλώντας τους εργαστηριακούς ιατρούς να αντισταθούν και να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

«Οι Εργαστηριακοί γιατροί της Κρήτης αντιδρώντας στην συνεχιζόμενη κατεδάφιση της Π.Φ.Υ. την μεταφορά της περίθαλψης του Ελληνικού λαού στις μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις, και την εξόντωση του εργαστηριακού γιατρού κινητοποιούνται», αναφέρει ο Σύλλογος προσθέτοντας πως «η κυβέρνηση λόγω της Μνημονικής δέσμευσης που έχει αναλάβει κλείνει τα περισσότερα εργαστήρια και αναθέτει την υγεία σου στους επιχειρηματίες και όχι στους γιατρούς».

Έτσι, ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του να προχωρήσουν από σήμερα σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών, αναστέλλοντας την επί πιστώσει παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου