Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Ιατρικός Σύλλογος Ζακύνθου – Προβληματισμένοι οι γιατροί προσήλθαν να ψηφίσουν




7/4/2014 Βασίλης Μούτσιος

Σε κλίμα έντονου προβληματισμού για όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο της υγείας, πραγματοποιήθηκαν χθες οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Ιατρικό Σύλλογο του νησιού μας.

Η εκλογική διαδικασία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου από τις 7πμ έως αργά το βράδυ λόγω προσέλευσης των ιατρών που ήθελαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ενώ δυνατότητα συμμετοχής είχαν μόνο όσοι ήταν τακτοποιημένοι οικονομικά.


Η διαδικασία διεξήχθη σε χαμηλούς τόνους, ενώ την ψήφο των γιατρών διεκδίκησε μια παράταξη για το διοικητικό συμβούλιο, ενώ ενιαίο ψηφοδέλτιο κατέβηκε, επίσης, για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη του εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου πραγματοποιήθηκε αργά χθες το βράδυ. Οι επιτυχόντες, τα ονόματα των οποίων θα δημοσιευθούν στο αυριανό μας φύλλο, θα συνέλθουν μέσα σε εννέα ημέρες από σήμερα και εφόσον δεν έχουν υποβληθεί ενστάσεις κατά του κύρους των εκλογών θα αναδείξουν με απόλυτη πλειοψηφία το νέο πρόεδρο του ιατρικού Συλλόγου του νησιού μας.

Τα ψηφοδέλτια
“Ανανεωτική Ιατρική Κίνηση Ζακύνθου”

• Διοικητικό Συμβούλιο: Καψαμπέλης Παύλος, Βοζαϊτη Μαγδαληνή, Θεοδόσης Ιωάννης, Θεοδόσης Συγούρος, Καλόφωνος Διονύσιος, Καρανίκα Ηλιάνα, Κοντονής Διονύσιος, Μάρκου Αθανάσιος, Παναγόπουλος Γεώργιος, Στήνιος Ιάκωβος, Σταυρίδης Μιχάλης, Σπίνου Μαρία

• Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Ακτύπης Διονύσιος, Καλόφωνος Αναστάσιος, Κοντονής Διονύσιος, Παναγόπουλος Γεώργιος

• Εξελεγκτική Επιτροπή: Γαρδέλη Ιωάννα, Γουζέλης Αναστάσιος, Στέφος Νικόλαος

• Πειθαρχικό Συμβούλιο: Πρόεδρος: Βίτσος Ιωάννης, Αντιπρόεδρος: Στραβόλεμος Σπυρίδων, Μέλη: Βεντουρή Κυριακή, Δαμουλάκη Ευτυχία, Ευαγέλλου Βασίλειος, Κοντοσταυλάκη Διονυσία, Καραμπέτσου Αικατερίνη, Πυριόχου Διονυσία, Σταματέλος Παντελής – Στυλιανός, Στήνιος Ιάκωβος, Σούλης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου