Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Λουράντος σε Γεωργιάδη: Είστε πολιτικά και ηθικά ανέντιμος!

"...Αποδειχθήκατε αφερέγγυος συνομιλητής, άνθρωπος για τον οποίο η πολιτική ηθική και εντιμότητα είναι άγνωστες έννοιες"...


ΙΑΤRONET

Να μην παραστεί στο ετήσιο συνέδριο των φαρμακοποιών, στο οποίο είχε αρχικά προσκληθεί, ζητεί από τον υπουργό Υγείας ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ).

Σε σχετική του επιστολή προς τον κ. Γεωργιάδη, ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις.

Αναφέρει, δε, ότι – έπειτα από τη στάση του υπουργού στο πολυνομοσχέδιο – είναι ανεπιθύμητος στο συνέδριο.

Στην επιστολή του προέδρου του ΦΣΑ αναφέρονται τα εξής:

“Με πρόσκλησή μας, που σας είχε αποσταλεί προ ημερών, σας είχαμε προσκαλέσει να παραστείτε στο συνέδριό μας Hellas PHARM 2014 και να λάβετε μέρος σε συζήτηση με θέμα Υγεία "ώρα μηδέν".

Πολιτεία και θεσμικοί "ενώπιος – ενωπίω".

Στη συζήτηση αυτή έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι ιατρικών φορέων και των φαρμακευτικών εταιρειών.

Μετά από τη στάση σας, καθ΄ όλη τη διάρκεια των συζητήσεων που κατέληξαν στη ψήφιση του νόμου, που καταστρέφει τη φαρμακευτική περίθαλψη των πολιτών προς όφελος των μεγάλων συμφερόντων, σας δηλώνουμε ότι είσαστε ανεπιθύμητος στο συνέδριό μας.
Αφερέγγυος

Η δήλωσή μας αυτή δεν αφορά τις διαφωνίες μας μαζί σας, όσο και αν αυτές είναι ριζικές και αξεπέραστες.

Έχει να κάνει με το ότι αποδειχθήκατε αφερέγγυος συνομιλητής, άνθρωπος για τον οποίο η πολιτική ηθική και εντιμότητα είναι άγνωστες έννοιες.

Με αυτό τον τρόπο πλέον καταγράφεστε στη συνείδηση όχι μόνον των φαρμακοποιών, αλλά και της ελληνικής κοινωνίας”.

Δ.Κ.

3 σχόλια:

  1. Μηπως κυριε Λουραντεεεεεεεε..... πρεπει να ξεθαψετε τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ΄΄΄΄.Οχι τιποτα αλλο για να ξανασκεφθεις την παλαιοτερη σταση σου απεναντι στους ιατρους.Την δουλεια σας μπορουν να την κανουν ακομα και μηχανηματα.Τη δικη μας ομως...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε πολύ επιεικης κε Λουραντο.Πειτε αυτό που λεει ολος ο κοσμος ότι προκειται για έναν ανεγκεφαλο σαλτιμπαγκο υπουργο της αθλιας ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυριε λουραντο εσεισ δεν επικροτούσατε το μετρο της τροικας οσο αφορα την συνταγογραφηση με βαση την δραστικη ουσια? να πω τωρα ότι συμπασχω μαζι σας ,θα με πιστεψεις?καλα να παθεται. μια ζωη εναντια στους γιατρουσ ήσασταν, παρ ότι θησαυρίζατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή