Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Επιστολή ΙΣΠειραιά προς Πρόεδρο ΕΟΠΥΥ για κωλυσιεργία γνωστοποίησης οικονομικών στοιχείων σε μέλη της ΠΕΔ

Πειραιάς, 4-4-2014

Προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ

Κε Πρόεδρε,

Στις 2-4-2014 μετά από συνεννόηση εμού προσωπικώς, καθώς και της Κας Α. Μαστοράκου, Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, με την Οικονομική Διεύθυνση του ΕΟΠΥΥ για χορήγηση οικονομικών δεδομένων, που έχουν σχέση με πληρωμές, πιστώσεις, προϋπολογισμό ΕΟΠΥΥ, εργαστηριακές εξετάσεις κλπ., μας ανέφεραν ότι για να δοθούν τα στοιχεία πρέπει να έχουν την έγκρισή σας. Και ενώ στην αρχή ενημερωθήκαμε ότι θα μας δίνονταν τα στοιχεία, η διαδικασία αυτή έχει κωλυσιεργήσει για ανεξήγητους λόγους. Την επόμενη 3-4-2014 μας είπαν ότι υπήρχαν υπηρεσιακές ανάγκες (συνάντησή σας με Κο Μπέζα, ΔΣ) και μόλις τελειώνατε θα μας έδιναν τα στοιχεία, χωρίς όμως η υπόσχεση αυτή να πραγματοποιηθεί. Σήμερα 4-4-2014 μετά από μεγάλες προσπάθειες επικοινωνίας με το γραφείο σας, κάτι που επετεύχθη με την μεσολάβηση της γραμματείας του Κου Μπραβάκου, μας ανακοινώθηκε ότι ομοίως δεν μπορούν να χορηγηθούν λόγω απουσίας σας και ούτε την Δευτέρα 7-4-2014 είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουμε να τα λάβουμε.

Μετά τα ανωτέρω, ζητάμε άμεσα να μας χορηγηθούν τα οικονομικά δεδομένα (έτους 2013, 1ου διμήνου 2014 & αντίγραφο Απόφασης ΔΣ για Κλειστό Προϋπολογισμό ΕΟΠΥΥ για όλους τους κωδικούς που ενέχονται στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας) που ζητήσαμε, τα οποία υφίστανται ήδη και απλώς θα γίνει γνωστοποίηση προς εμάς. Θεωρούμε ότι αυτό μπορεί να γίνει και με προφορική εντολή σας ή με εντολή των Αντιπροέδρων.

ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ (ΠΕΔ)

1 σχόλιο:

  1. .....που δέν θέλει νά ζυμώση δέκα μέρες κοσκινάει , ακόμα δέν τό αντιληφθήκαμε ότι μάς δουλέυουν? τότε καλά μάς κάνουν ,όλα τά προσχήματα θά τά επινοήσουν γιά νά κωλυσιεργήσουν μέχρι τίς εκλογές, μετά έρχεται η καλοκαιρινή ραστώνη καί μετά έχει ο θεός, εδώ θά είμαστε νά κλαιγόμαστε πάλι, εκτός εάν τό πάρουμε απόφαση καί ακολουθήσουμε τούς κρητικούς ._Θωμόπουλος Ιωάννης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή