Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

On line ο αριθμός των επισκέψεων των γιατρών του ΕΟΠΥΥ


Τη διαθεσιμότητα σε επισκέψεις όλων των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ μπορούν να βλέπουν από σήμερα οι ασφαλισμένοι.

Ειδικότερα, μέσα στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, www.eopyy.gov.gr, στο σημείο «Διαθέσιμες Ιατρικές Επισκέψεις» οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να δουν την διαθεσιμότητα σε επισκέψεις των ιατρών και να αναζητήσουν ιατρό στην περιοχή που θέλουν και στην ειδικότητα που επιθυμούν.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσουν έναν συγκεκριμένο ιατρό, με βάση το ονοματεπώνυμο του, και να διαπιστώσουν εάν έχει συμπληρώσει τις 400 επισκέψεις.

Ο ΕΟΠΥΥ καλεί τους γιατρούς να συνεργαστούν και να δηλώνουν τις προγραμματισμένες επισκέψεις τους, προκειμένου να ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι για το που μπορούν να βρουν ιατρό.

3 σχόλια:

  1. Οπως διαβεβαιωνουν οι αρμοδιοι απο σημερα και στο εξης, οι καταγγελιες των ασφαλισμενων, οταν δεν θα εξυπηρετουνται απο τους συμβεβλημενους δωρεαν, θα ελεγχονται εαν ευσταθουν και θα επιβαλλονται οι εκαστοτε κυρωσεις, οταν διαπιστωνεται οτι ο ιατρος εχει διαθεσημες επισκεψεις και ζηταει χρηματα απο τον ασφαλισμενο. Ποιες θα ειναι αυτες οι κυρωσεις ΙΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κυρωσεις θα είναι ένα παρασημο από τον Αδωνι γιατι συνεβαλλαν στη διαλυση της Δημοσιας Υγειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα ακομη φιάσκο.Πολλοί συνάδελφοι δεν έχουν προλάβει να περάσουν τις επισκέψεις στο σύστημα με αποτέλεσμα να φαίνεται οτι υπαρχουν διαθέσιμες επισκέψεις ενώ αυτό δεν ισχύει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή