Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ.


Ξαφνικά και όψιμα θυμήθηκαν οι γνωστοί - άγνωστοι του ιατρικού συνδικαλισμού να στήσουν ενώσεις συμβεβλημένων ιατρών ΕΟΠΥΥ!! 

Είναι οι ίδιοι που πριν λίγο καιρό φώναζαν “κανένας γιατρός στον εοπυυ”, είναι οι ίδιοι που μιλούσαν για ιατρική αξιοπρέπεια και μάλιστα απειλούσαν να στείλουν τους συναδέλφους στα πειθαρχικά συμβούλια επειδή έκαναν νόμιμη σύμβαση με το κράτος! Είναι ακριβώς αυτοί που χρησιμοποιούν τις θεσμικές θέσεις που κατέχουν για να ανέλθουν τα σκαλιά της εξουσίας έχοντας μετατρέψει τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου που προεδρεύουν σε μηχανισμό προσωπικής προβολής!

Καλούν λοιπόν τους γιατρούς να τους δώσουν εξουσιοδότηση για να τους εκπροσωπήσουν όταν πριν λίγο καιρό ήθελαν να τους εξοντώσουν ! Η συγκεκριμένη ενέργεια πολυδιάσπασης της ενότητας των συμβεβλημένων εξυπηρετεί συγκεκριμένους σχεδιασμούς, δείχνει την παλαιοσυνδικαλιστική τους νοοτροπία και την αγωνία που έχουν προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες που κατέχουν εν όψη των εκλογών των ιατρικών συλλόγων που έρχονται!

Τους πληροφορούμε ότι τέτοιες διασπαστικές ενέργειες ΔΕΝ ακουμπούν την Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ που εκπροσωπεί με συνέπεια, εδώ και δύο έτη, το σύνολο των συμβεβλημένων ιατρών, ακριβώς την εποχή που οι συγκεκριμένοι είχαν ανοίξει αμείληκτο πόλεμο εναντίων αυτής της κατηγορίας των συναδέλφων τους.

Καλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ τους συμβεβλημένους ιατρούς να καταδικάσουν και να αγνοήσουν τα εκ του πονηρού καλέσματά τους για να πλαισιώσουν την ψευδεπίγραφη ένωση που στήνουν εκ του πονηρού ! 

Στους συγκεκριμένους λέμε ότι οι συμβεβλημένοι ιατροί με τον ΕΟΠΥΥ έχουν και γνώση αλλά και μνήμη και δεν θα επιτρέψουν την πολυδιάσπαση του ιατρικού σώματος!

9 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πουλήσατε την αξιοπρέπεια του γιατρού για 6,5€ και παρακαλάτε σαν τους ζητιάνους την πληρωμή της εργασίας σας. Πρόεδρος των κακομοίρηδων είστε κύριε Ελευθερίου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δω πότε θα αποφασίσουμε κάποιοι να κάνουμε τον σύλλογο ιατρών ΜΗ αμοιβομένων από το κράτος.Λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βουτυρομπεμπε φιλε του Γεωργιαδη.Ντροπη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιόν εκπροσωπείς τελικά ; Πόσοι γιατροί συμμετέχουν στο σύλλογό σου; Γιατί δεν αναφέρεις το όνομα του άλλοτε κολλητού σου που βρίσκεται πίσω από όλα όσα καταγγέλεις;Δεν κατάλαβες ακόμη ότι είσαι ο Δούρειος Ιππος της κυβέρνησης και του παραληρηματικού τηλεβιβλιοπώλη;Ποιά είναι τα τόσο ξεχωριστά συνδικαλιστικά ζητήματα που σε απασχολούν και έκανες ξεχωριστό σωματείο κ; Και εσύ σαν τους άλλους, διψάς για συνδικαλιστική εξουσία και προβολή κύριε επίσημε συνομιλητή του Αδώνιδος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μακριά απο τύπους σαν τον ελευθερίου. η δυσφήμηση του ιατρικού λειτουργήματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι φοβάσαι. ..μη σου πάρουνε το προεδριλικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ντρέπεσαι που μιλάς για διάσπαση και (αλλου) για γιατρούς που χρονια ωφεληθηκαν. Γιατι αυτοι οι παλιοιδεν μπήκαν στον ΕΟΠΥΥ με συνοπτικες διαδικασίες και επιβραβευτηκε η επι χρονια λαμογια πολλων?. Μηπως σκεφτηκες το νεο γιατρο 31/12/2011 που με τη συγκατάθεση σου αποκλείστηκε απο παντού. Και απο τοτε ολο σε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοιτάξτε την κατάντια του ιατρικού σώματος και εδώ!!! http://www.doctoranytime.gr/?gclid=CPmMxKKak70CFasEwwodxTsA5g

    ΑπάντησηΔιαγραφή