Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Το μοντέλο των… ξενοδοχείων ζήλεψε ο ΕΟΠΥΥ για τις επισκέψεις των ασθενών



Ο ΕΟΠΥΥ θα ενημερώνει τους ασφαλισμένους του για τις διαθέσιμες δωρεάν επισκέψεις σε συμβεβλημένους γιατρούς, όπως γίνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες των ξεοδοχείων για την κράτηση και τη διαθεσιμότητα δωματίων!

Σε λίγες ημέρες, ο ΕΟΠΥΥ θα θέσει σε λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα ενημέρωσης των ασφαλισμένων για τις διαθέσιμες δωρεάν επισκέψεις σε συμβεβλημένους γιατρούς. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι το ηλεκτρονικό σύστημα του ΕΟΠΥΥ για την ενημέρωση των ραντεβού των συμβεβλημένων γατρών θα ελιναι στα πρότυπα των ηλεκτρονικών κρατήσεων των ξεοδοχείων που ο πελάτης βλέπει ηλεκτρονικά τη διαθεσιμότητα των δωματίων.

O κάθε ασφαλισμένος θα μπορεί να βλέπει από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ ή να ενημερώνεται τηλεφωνικά από τον ΕΟΠΥΥ, εάν ο γιατρός που θέλει να επισκεφθεί έχει συμπληρώσει το πλαφόν των επισκέψεων για τον συγκεκριμένο μήνα ή όχι.

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός, έχει ήδη ζητήσει από τους συμβεβλημένους γιατρούς να ενημερώνουν μαζί με τα απολογιστικά στοιχεία που στέλνουν και για τον αριθμό των ραντεβού που έχουν κλείσει έως το τέλος του μήνα.

Η ενημέρωση θα περνάει στο ηλεκτρονικό σύστημα και μέσω του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν οι ασφαλισμένοι να γνωρίζουν ποιοι γιατροί έχουν διαθέσιμα ραντεβού, σε ποιες περιοχές και ποιες ώρες.

2 σχόλια:

  1. Φανταστείτε λοιπόν παιδιά τη γιαγιά στο χωριό να σερφάρει στο διαδίκτυο για να βρει γιατρό ελεύθερο!!! Τι άλλο θα ακούσουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η..... receptionist μου κοστίζει χοντρά-χοντρά 18,000 το χρόνο (900 μισθός + 470 ΙΚΑ, λογιστής Χ 14)
    Οι ανόητοι του ΕΟΠΥΥ είπαν μια μπούρδα χωρίς να έχουν ιδέα ότι δεν είναι δυνατή η σε αληθινό χρόνο ενημέρωση του e-dapy για τα ραντεβού, εκτός αν έχεις μια αποκλειστικά για αυτήν τη δουλειά, αλλά τότε ζητάς περισσότερα από τις εισπράξεις απλά και μόνον για να κρατάει τα ραντεβού.
    Άιντε να τα μαζεύουμε να κάνουμε τόπο στους νέους που έχουν ανάγκη.


    ΑπάντησηΔιαγραφή