Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ο Άδωνις, τα ρομπότ της Νορβηγίας και τα ράντζα της Ελλάδας



Φυσικά η Ελλάδα απέχει μακράν από την προκεχωρημένη Νορβηγία, την οποία επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Υγείας κ. ‘Αδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από την τεχνολογία της.

Μάλιστα ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο twitter από επίσκεψή του σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Όσλο. Στην φωτό, ένα μηχάνημα μεταφέρει ιατρικό υλικό και ο κ. Γεωργιάδης δεν άργησε να σχολιάσει στον λογαριασμό του: «Αυτόματα Ρομπότ μεταφέρουν όλα τα πράγματα εντός Νοσοκομείου χωρίς κανέναν άνθρωπο να τα κατευθύνει».

Βεβαίως στην Ελλάδα ρομπότ έχουν καταντήσει οι ίδιοι οι εργαζόμενοι και οι γιατροί στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας με τις μνημονιακές πολιτικές, οι οποίοι σε μία βαθειά και παρατεταμένη ύφεση πραγματοποιούν εκατοντάδες εργασίες.

Το Όσλο είναι ο πρώτος σταθμός της ευρωπαϊκής περιοδείας που πραγματοποιεί ο υπουργός Υγείας, με επόμενους σταθμούς το Λονδίνο και τις Βρυξέλλες.

Ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με το Νορβηγό ομόλογό του κ. Bent Høie για να συζητήσουν θέματα που αφορούν στις μεταρρυθμίσεις στην υγεία και στον ιατρικό τουρισμό.






1 σχόλιο: